SKIP TO CONTENT
Hibridno iskustvo

GRANDLAND X HYBRID4.

Opelov novi plug-in hibridni SUV.

Za sve one kojima je bitan njihov utjecaj: beskompromisna snaga SUV-a u spoju s ekološkom prihvatljivosti – nemoguće? Ne za Grandland X Hybrid4. Otkrijte njegove značajke zajedno s potpuno novom voznom dinamikom. Spremite se za osjećaj vrhunske fleksibilnosti dok krećete u nove avanture.

PROJEKTIRAN ZA UČINKOVITOST.

UČINKOVITOST
Superiornost SUV-a susreće inovativnu tehnologiju plug-in hibrida i odvodi učinkovitost još dalje. Punjenje kao kod potpuno električnog vozila znači da Grandland X Hybrid4 može prijeći razumnu udaljenost isključivo na električni pogon. To znači: smanjenje emisija ispušnih plinova na nulu kada se ne koristi motor sa sagorijevanjem. A za vas: iskustvo štedljive, ali i uzbudljive vožnje.

NAČINI RADA ZA SVA RASPOLOŽENJA.

FLEKSIBILNOST

Volite štedljivu vožnju, ali i sportski osjećaj na cesti? Ostanite potpuno fleksibilni gdje god vozite: Zahvaljujući različitim načinima vožnje i plug-in hibridnoj tehnologiji Grandland X Hybrid4 pruža maksimalnu fleksibilnost. Uživajte u svim prednostima SUV-a u spoju s prednostima električnog automobila. Lako prebacivanje između sljedećih načina rada:

 

  • 4WD (samo za pogon na sve kotače)
  • Sport
  • Hibrid
  • Električna energija

JEDNOSTAVNO PUNJENJE.

PUNJENJE
Grandland X Hybrid4 ima vrlo jednostavan postupak punjenja. Baterija se puni baš kao i od električnog vozila na svim AC javnim punionicama ili kod kuće pomoću kabela ili Wallbox zidnog punjača. Zato, ostanite potpuno napunjeni gdje god se nalazite, koristite samo električni motor i smanjite emisije ispušnih plinova na nulu.
OTKRIJTE VIŠE

OSTAVITE SNAŽAN DOJAM.

NOVE ZNAČAJKE

Grandland X Hybrid4 jednostavno je plug-in hibridni SUV koji ste čekali. Njegov drzak izgled postaje još drskiji s opcijskim crnim poklopcem motora u kombinaciji s crnim krovom. Posebni 19" dvobojni aluminijski naplatci s dijamantnim sjajem naglašavaju njegov sportski dizajn. Za još više užitka u vožnji opremljen je 8-stupanjskim prijenosom s ručicom mjenjača kao elektroničkim sustavom za upravljanje automatskim prijenosom. Kožom presvučeni upravljač s ravnim donjim dijelom i polugama za mijenjanje brzina pojačava sportski dojam. Uz 8" dodirni zaslon u boji u osnovnoj opremi uključujući navigacijski sustav i specifične Hybrid4 stranice, sve drugo što vam treba dostupno vam je na dohvat prsta.

 

JEDNOSTAVNO ELEKTRIČAN: E-MOBILNOST NA LAK NAČIN.

OPEL USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA
Od opcija punjenja do daljinskih usluga: Opel usluge za električna vozila pružaju ugodan i bezbrižan prelazak na e-mobilnost.
SAZNAJTE VIŠE

UVIJEK TU ZA VAS.

OPELCONNECT USLUGE1

Ostanite sigurni i povezani na putu zahvaljujući pametnoj ponudi usluga – i kad vozite na električni pogon.

 

  • Osjećaj mira i sigurnosti: Osjećajte se sigurni zahvaljujući usluzi hitnog poziva, poziva u slučaju kvara i redovitim informacijama o statusu vozila.
  • Praktičnost: Koristite svoj mobitel za naše daljinske funkcije (npr. zaključavanje/otključavanje vrata). Naše usluge posebno za električna vozila: Daljinska provjera napunjenosti baterije i postavki klima-uređaja, upravljanje punjenjem i pomoć za e-mobilnost – držimo vas u pokretu!

 

¹ Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju aktivaciju ili pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

OTKRIJTE VIŠE

GRANDLAND X HYBRID 

GRANDLAND X HYBRID S POGONOM NA PREDNJE KOTAČE
Idealan izbor za maksimalnu učinkovitost, Grandland X je dostupan i kao hibrid s pogonom na prednje kotače. S 8-stupanjskim automatskim mjenjačem, snagom od 225 KS i maksimalnim e-dosegom od 42 km, Grandland X Hybrid je istovremeno zabavan za vožnju i vrlo ekonomičan.