Grandland X modeli

OPEL GRANDLAND X.

Odaberite svoj Grandland X model.

GRANDLAND X

Ovaj nadmoćni SUV spreman je za sve avanture. Opremljen je najsuvremenijom tehnologijom i ima uzbudljiv dizajn; ukratko, Grandland X spreman je zadiviti. Dostupan s pogonom na prednje kotače i s ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa ili s automatskim mjenjačem s 8 stupnjeva prijenosa. Uživajte u mirnoj i luksuznoj kabini s instrumentnom pločom mekanom na dodir i ergonomskim kontrolama te otkrijte prednosti značajki kao što su aktivna sjedala podesiva u 16 smjerova uz potpunu potporu za donji dio leđa ili dodirni zaslon IntelliLink. 

 

  • Vanjske dimenzije: ukupna duljina 4477 mm, visina bez opterećenja 1609 mm, širina 1906 mm

 

  • Zapremnina prostora za prtljagu/teret: 514 – 1652 l

 

  • Najveća masa za vuču kočna/nekočena: 1200 – 1400 kg (12 % nagiba) / 600 kg
 
PRIKAŽI DETALJE
GRANDLAND X HYBRID

Zabava ili učinkovitost? Zašto birati ako možete imati sve. Novi Grandland X Hybrid spaja dinamičnost pogonskog agregata s unutarnjim izgaranjem s inteligentnim rješenjima bez emisija i brzim, jednostavnim električnim punjenjem akumulatora sljedeće generacije. Dostupan s pogonom na prednje kotače ili pogonom na sve kotače i s ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa ili s automatskim mjenjačem s 8 stupnjeva prijenosa. Uživajte u mirnoj i luksuznoj kabini s instrumentnom pločom mekanom na dodir i ergonomskim kontrolama te otkrijte prednosti značajki kao što su aktivna sjedala podesiva u 16 smjerova uz potpunu potporu za donji dio leđa ili dodirni zaslon IntelliLink. 

 

  • Vanjske dimenzije: ukupna duljina 4477 mm, visina bez opterećenja 1609 mm, širina 1906 mm

 

  • Zapremnina prostora za prtljagu/teret: 390 – 1528 l

 

  • Najveća masa za vuču kočna/nekočena: 1250 kg (12 % nagiba) / 600 kg

 

 
PRIKAŽI DETALJE

ŽELITE ZNATI VIŠE?

UVIJEK DOBRI SAVJETI.

Bilo da proširujete postojeći vozni park, uzimate pod leasing, kupujete novo ili rabljeno, Opel Grandland X svojim dinamičnim upravljanjem i naprednim sposobnostima izniman je izbor. Prilagodite ga svojim potrebama i željama. Ovdje smo da bismo vam pomogli u kupnji, a naši stručnjaci u Opel banci pružit će vam savjete o svim aspektima financiranja, odnosa s trgovcima, leasinga ili drugih usluga. Tražite automobil za sva doba, originalnu opremu, nove kotače ili samo priručnik? Uvijek vam stojimo na usluzi.