Dizajn
Ambiciozan i odvažan
Opelova odvažna i jasna filozofija dizajna pretvorila je novi Opel Grandland u SUV kakav još niste vidjeli. Izrazito sportska estetika u kombinaciji s preciznim njemačkim linijama recept je za jedinstvenu pojavu na cesti koja nadmašuje sva očekivanja. 
Fokus ondje gdje je potreban
U unutrašnjosti novog Opel Grandlanda pronaći ćete zapanjujuću ploču zaslona Pure Panel. Radikalna promjena u osmišljavanju digitalnog iskustva vožnje pročišćuje i pojednostavljuje preopterećenje podacima tipično za većinu SUV-ova. Umjesto toga, Opel Grandland racionalizira sve svoje podatke i time ih digitalno pročišćuje, čime se uklanjaju nered, buka i smetnje.
 
Od tla prema gore
Kad kažemo da je ovo potpuno nova generacija SUV-a, to znači više od puke promjene izgleda. Novi Grandland rekonstruiran je iz temelja. Svaki aspekt i značajka precizno su izrađeni do najmanjih detalja, što se može vidjeti u zapanjujućim vanjskim oblogama, bojama karoserije i rasponu sportskih laganih aluminijskih naplataka 17”, 18” i 19”. 
Okretanje za vama
Izrazite svoj jedinstveni stil dvobojnim kombinacijama krova i karoserije novog Grandlanda zbog kojih će se svi okretati za vama gdje god se pojavite. 
Više od imena
Unaprijeđeni simbol Grandlanda jasan je dokaz čistog i odvažno osvježenog dizajna prisutnog u ovoj Opelovoj SUV perjanici. Više od samo natpisne pločice, ovo je nagovještaj nevjerojatne tehnologije koja se nalazi ispod poklopca motora i naznaka o snazi spremnoj da se oslobodi. Ovo je dosad najsigurniji znak da je stigla cijela nova generacija SUV-a. 
Suočite se s budućnošću
Iz svakog se kuta novi Opel Grandland ističe iz mase i ima smiona dizajnerska rješenja, progresivne istaknute detalje i inovativnu tehnologiju koja mu omogućuje da to učini sa samopouzdanjem. Od prednjeg do stražnjeg kraja, od ikoničkog Opel Vizora do oblikovanih LED stražnjih svjetala, uvijek postoji još nešto što možete otkriti na Grandlandu.