Povezivanje
Sustav za informiranje i zabavu1

Novi Grandland sadrži našu najnoviju potpuno digitalnu ploču Pure Panel. Zajedno s dodirnim zaslonom za multimediju od 7 inča i zaslonom za navigaciju od 10 inča, jednostavno se možete povezati i zabavljati. Jednostavno je besprijekorno povezati svoj pametni telefon putem aplikacija Apple CarPlay™1,3 ili Android Auto™2,3 za karte, usluge tekstualnih poruka i prijenosa audiozapisa putem šest izvrsno podešenih zvučnika. 

 

  • AM/FM i DAB radio
  • Audiostreaming i handsfree pozivi putem Bluetootha4
  • Reprodukcija glazbe putem USB-a
  • Glasovno upravljanje putem povezanog pametnog telefona

 

1Apple CarPlay™ i Apple Siri™ registrirani su zaštićeni znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Auto™ registrirani je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.

4Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG Inc.

 
Navigacija

Posjetite mjesta na koja inače ne biste išli. Europa vam je na dohvat ruke uz integriranu 3D kartu putem sustava Multimedia Navi Pro sa zaslonom od 10 inča osjetljivim na dodir, uključujući usluge navigacije u stvarnom vremenu Plus1,2.

 

  • Dinamična 3D navigacija s pomoću online prometnog servisa putem usluge OpelConnect
  • Europska integrirana baza karata
  • Točke interesa i značajke međuodredišta
  • Glasovno upravljanje navigacijom, audiosustavom i telefonom

 

1Usluge navigacije u stvarnom vremenu uključuju online promet, cijene goriva, informacije o parkiralištima, online pretragu točaka interesa, online pretragu točaka interesa za punionice te upozorenja o vremenskim uvjetima i sigurnosti prometa (nije dostupno u Njemačkoj i Švicarskoj).

2 Usluge navigacije u stvarnom vremenu / napredne navigacije u stvarnom vremenu Plus uključene su 3 godine i s obzirom na to podložne dodatnim troškovima pretplate. Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Za više informacija kontaktirajte lokalnog Opel partnera.

 
Bežično punjenje

Uz induktivni sustav bežičnog punjenja1 u Grandlandu, kabeli više nisu potrebni.

 

  • Stanica za bežično punjenje pomoći će vam s uvijek nedovoljno napunjenim telefonima.
  • Dostupno za upotrebu s odabranim pametnim telefonima.

 

Napomena: integrirana zavojnica ili priključak možda će biti potrebni za neke pametne telefone.


1 Dostupnost ovisi o ponudi. Samo za uređaje koji imaju omogućen PMA ili QI. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite kod ovlaštenog Opel partnera.

 
OpelConnect

Sustavi pametnih tehnologija i povezane usluge1 koje nude povezivanje i moderne inovacije za vašu sigurnost te za uzbudljivo i isplativo putovanje.

Bezbrižna vožnja: hitni poziv i poziv u slučaju kvara2, kao i informacije o statusu vozila, pružaju kilometražu, razinu goriva ili upozorenja o održavanju za dobar osjećaj u svako vrijeme. 

Praktičnost: e-daljinsko upravljanje3 za provjeru napunjenosti baterije, upravljanje punjenjem i klima uređajem putem aplikacije myOpel

Pametna vožnja: vozite opušteno zahvaljujući navigaciji u stvarnom vremenu / naprednoj navigaciji u stvarnom vremenu Plus4 i upravljanju putovanjem.

 

1 Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

2 Upotreba hitnog poziva i poziva u slučaju kvara zahtijeva potpisivanje Uvjeta korištenja s pisanom privolom za određivanje lokacije vozila pri naručivanju vozila i ovisi o pokrivenosti mreže i dostupnosti. Informacije o usluzi Opel Connect na https://connect.opel.hr/. Primjenjuju se pojedinačni opći uvjeti i odredbe.

3 Samo za Grandland Hybrid

4 Usluge navigacije u stvarnom vremenu / napredne navigacije u stvarnom vremenu Plus uključene su 3 godine i s obzirom na to su podložne dodatnim troškovima pretplate. Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže. Za više informacija kontaktirajte lokalnog Opel partnera.

 

1 Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

2 Upotreba hitnog poziva i poziva u slučaju kvara zahtijeva potpisivanje Uvjeta korištenja s pisanom privolom za određivanje lokacije vozila pri naručivanju vozila i ovisi o pokrivenosti mreže i dostupnosti. Usluga u slučaju kvara (Opel Mobilservice) besplatna je u prvoj godini nakon prve registracije, a zatim se može upotrebljavati uz naknadu. Informacije o usluzi Opel Connect na www.opel.de/connect i Opel Mobile Service na www.opel.de/mobilservice. Primjenjuju se pojedinačni opći uvjeti i odredbe.

3 Samo za Grandland Hybrid

4 Usluge navigacije u stvarnom vremenu i navigacije u stvarnom vremenu Plus uključene su 3 godine i s obzirom na to podložne su dodatnim troškovima pretplate. Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.