Opelova dostavna vozila i više - Prerade

Prerade s odobrenjem Opela – Program

Za više informacija o "Preradama s odobrenjem Opela" obratite se svom lokalnom ovlaštenom Opel partneru.

Opel partneri

PRERADE.

Opel ima široku ponudu tvorničkih prerada i sve su dostupne u brojnim varijantama kako bi dopunio svoju osnovnu ponudu gospodarskih vozila za prijevoz putnika i tereta. Opelova ponuda namjenskih tvorničkih prerada zadovoljava veliku većinu zahtjeva kupaca lakih gospodarskih vozila. U slučaju posebnih potreba u pogledu prerade lakih gospodarskih vozila, koje nisu pokrivene našim tvorničkim proizvodima, na raspolaganju su brojni Opelovi pouzdani partneri koji nude odobrena rješenja.

Opel prerade

Opel nudi odabrane popularne tvorničke prerade kako bi osigurao prednosti direktne nabave lakih gospodarskih vozila široj bazi kupaca. Opelove tvorničke prerade temelje se na Movano šasiji s vozačkom kabinom, a ponuda obuhvaća varijante od tovarnog sanduka i istovarivača do kutijaste izvedbe.

 

Prednosti direktne nabave prerade su nedvojbene: Jednostavan postupak naručivanja

  • Usluga po načelu “sve na jednom mjestu”
  • Kraće vrijeme isporuke kompletnog vozila
  • Direktna isporuka, bez dodatnih troškova logistike
  • Sve je na jednom računu
  • Jednostavan leasing i financiranje
  • Potpuno proizvođačko jamstvo
  • Potpuna poslijeprodajna podrška kod ovlaštenog partnera


Enlarge

Izvedba s tovarnim sandukom

Za Movano Opel nudi više izvedbi karoserija s tovarnim sandukom dostupnih u različitim konfiguracijama duljina te vozačkih i putničkih kabina. S pogonom na prednje ili stražnje kotače, šasijom s vozačkom ili putničkom kabinom i s ugrađenim nosačima za alat, pripremom za učvršćivanje ljestvi i iznimnom udobnošću za osoblje, pružaju osnovu za dugotrajan, neprekidan i isplativ rad.


Enlarge

Istovarivač

Snažan, trosmjeran i daljinski upravljan istovar? Nikakav problem za istovarivače Opel Movano. Najnovija hidraulika u kombinaciji s čvrstom, izdržljivom kvalitetom održava vaš posao u pokretu bez obzira na uvjete.


Enlarge

Kutijasta izvedba

Ponekad je zapremnina teretnog prostora jednako važna kao i nosivost. U takvim situacijama ništa ne može nadmašiti Opelovu ponudu tvornički proizvedenih kutijastih izvedbi dostavnih vozila Movano. S pogonom na prednje ili stražnje kotače, kapacitetom od najviše 22 m3 i svim intuitivnim značajkama i kvalitetom koje i očekujete od Opelovih gospodarskih vozila.