Prethodna
 • OPEL GOSPODARSKA VOZILA, PRERADE I VIŠE

  CORSAVAN

  Logistika, transport, distribucija? Naša ponuda Opel gospodarskih vozila uključuje sve od furgona, preko izvedbi s putničkom kabinom, šasija s vozačkom kabinom, tvorničkih prerada pa do specijalnih vozila od pouzdanih dobavljača. Ukratko, imamo savršeno Opel dostavno vozilo za vaš posao, plus stručnost i dodatke za gospodarska vozila kako biste bili sigurni da će obaviti ono što treba. Dostavu.

 • #SVAKIDAŠNJI JUNACI. OPEL GOSPODARSKA VOZILA.

  Pogledajte ove majstorije s loptom! F2 freestyleri pokazuju svoje fantastične vještine. Uz podršku Opel gospodarskih vozila svojim dodavanjem obaraju s nogu Hummelsa, Aubameyanga, Schmelzera, Weigla i Piszczeka.

Slijedeća

Prerade

Pronađite gospodarska vozila i flotna rješenja izvrsne vrijednosti za svoje poslovne potrebe uz široku ponudu tvorničkih prerada kao i prerada drugih dobavljača.

Saznajte više

Informacije o financiranju

Bez obzira na to želite li leasing ili kredit za jedno vozilo ili za cijelu flotu, Opel ima odgovarajuća rješenja i odlične ponude.

Saznajte više

Usluge

Pronađite informacije o jamstvima, pomoći na cesti, održavanju i servisima, kao i priručnike za svoja Opel gospodarska vozila.

Saznajte više

Dodaci

Otkrijte Opelove ponude originalnih dijelova, guma, naplataka i sezonskih proizvoda.

Saznajte više
Prethodna Slijedeća
Prethodna Slijedeća
Prethodna Slijedeća
Prethodna
 • CORSAVAN

  S vrhunskom tehnologijom i praktičnim teretnim prostorom, no mali na ulici: Opel Corsavan idealno je rješenje za gusti raspored i promet.

  Saznajte više detalja
  Konfigurirajte sada
Slijedeća