Električna vožnja
Savršeno ugrađena baterija
U središtu nove Opel Corse Electric naša je nova litij-ionska baterija nove generacije. Njezinom besprijekornom ugradnjom u podvozju osigurava se nisko težište za optimalnu i zabavnu dinamiku vožnje bez smanjivanja prostrane unutrašnjosti.  
Elektrificirana vozna dinamika
Gotovo bez zvuka, bez promjena brzina i s okretnim momentom od 260 Nm, svaka je vožnja s novom Opel Corsom Electric zabavna vožnja! Potrebno je samo 8,3 sekundi za ubrzanje od nula do 100 km/h, a najveća brzina koju možete dosegnuti je 150 km/h – neovisno o tome vozite li po gradu ili na autocesti, ova Corsa Electric pravi je izbor za vas! 
Standardno brzo punjenje istosmjernom (DC) strujom

Nova Opel Corsa Electric omogućuje iznimno jednostavno punjenje! S poboljšanom baterijom sada možete voziti do 402 km1 na punoj napunjenosti, a uz standardnu sposobnost brzog punjenja, bateriju možete napuniti od 10 do 80 % u samo 30 minuta!

 

1 Doseg: od 354 do 402 km (ovisno o razini opreme)

 
Načini vožnje koji se mogu odabrati
Načini vožnje nove Opel Corse Electric koji se mogu odabrati omogućuju vam jednostavnu prilagodbu vašeg iskustva vožnje! Način Sport maksimizira dinamiku vožnje, način Eco optimizira učinkovitost, a način Normal nudi ravnotežu između oba.  
Regenerativne kočnice
Regenerativan sustav kočenja nove Opel Corse Electric pretvara energiju koja se obnovi od kočenja u struju, dovodi je natrag u bateriju i maksimizira doseg. A čim maknete nogu s papučice gasa, baterija se počinje puniti, čime se osigurava minimalni gubitak energije i maksimalna učinkovitost.  
Nadzor podataka o vozilu
Ugrađeni sustav praćenja podataka nove Opel Corse Electric pruža vam detaljne informacije o statusu vašeg vozila. Od potrošnje energije i punjenja baterije do statistika punjenja u stvarnom vremenu, sve je vizualizirano na razumljiv i minimalistički način kako biste mogli provesti više vremena uživajući u cesti ispred sebe!