Odvažan i čist dizajn
Odvažan i čist dizajn
Sa svojim niskim i dinamičnim stavom, prepoznatljivim licem Opel Vizor® na prednjoj strani te odvažnim bojama i kombinacijama opreme, nova Opel Corsa Electric uvijek se ističe u masi. 
Prepoznatljivi Opel Vizor®
Novi Opel Vizor® integrira vrhunsku tehnologiju najbolju u klasi, ulaz zraka i znak Opelova branda u jedinstveni grafički modul koji novoj Opel Corsi Electric daje odvažno i prepoznatljivo lice.  
Kontrastni crni krov
Uz izbor od šest uzbudljivih boja vanjštine, uključujući novu Grafik Grey i opciju kontrastnog crnog krova, nova Opel Corsa Electric uvijek dolazi u stilu.  
Moderni aero kotači
Uz kotače dostupne u veličinama od 16” i 17”, svatko može izabrati nešto za sebe. Vrhunski aluminijski naplaci od 17” omogućuju učinkovite aerodinamične performanse i upečatljiv stil. 
Ergonomska unutrašnjost
Uđite u novu Opel Corsu Electric i otkrit ćete digitalno pročišćeni prostor s intuitivnim i ergonomskim kokpitom fokusiranim na vozača. Izrađena od visokokvalitetnih materijala i završnih efekata, savršeno je mjesto za uživanje u vožnji. 
Njemačka preciznost
Od nabora na poklopcu motora do slova na vratima prtljažnika, svaki je centimetar nove Opel Corse Electric precizno dizajniran i izrađen kako bi vratio zabavu vožnji!