Napredno povezivanje
Povezani navigacijski sustav
Cesta ispred vas uvijek će biti prohodna zahvaljujući novom naprednom dodirnom zaslonu IntelliLink Pro nove Opel Corse Electric, koji uključuje novosti o stanju u prometu te usmjeravanje na najbližu stanicu za punjenje jednim dodirom.  
Bežična projekcija telefona
Koristite snagu svog pametnog telefona tijekom vožnji u novoj Opel Corsi Electric zahvaljujući bežičnoj projekciji telefona za Apple CarPlay™ i Android Auto™ (Mirrorscreen). 
Bežično punjenje uređaja
Nova Opel Corsa Electric omogućuje vam da punite svoje kompatibilne uređaje s pomoću integriranog bežičnog punjača koji se praktično nalazi na prednjoj konzoli.  
OpelConnect i aplikacija MyOpel

Uz našu ponudu inteligentnih usluga sigurni ste na cesti i povezani sa svime. 

 

  • Sigurnost: Uz automatski poziv u slučaju opasnosti1, automatski poziv u slučaju kvara1 i sveobuhvatne informacije o statusu vozila možete biti mirni u svakom trenutku.
  • e-Daljinsko upravljanje: Pretkondicionirajte unutrašnjost automobila, upravljajte punjenjem i provjerite status baterije.
  • Inteligentna vožnja: Uživajte u opuštenom putovanju zahvaljujući Navigaciji u stvarnom vremenu2 i planiranju putovanja.
 

1 Upotreba poziva u slučaju opasnosti i u slučaju kvara zahtijeva besplatni ugovor s pisanim pristankom na određivanje lokacije vozila pri naručivanju vozila i ovisi o pokrivenosti mreže i dostupnosti. Usluga u slučaju kvara (Opel Mobilservice) besplatna je u prvoj godini nakon prve registracije, a zatim je podložna naknadama. Informacije o usluzi Opel Connect na https://connect.opel.hr/ i Opel Mobileservice na https://www.opel.hr/owners/uz-opel-asistenciju.html. Primjenjuju se pojedinačni opći uvjeti i odredbe.

2 Usluge navigacije u stvarnom vremenu besplatne su 36 mjeseci nakon aktivacije. Nakon toga će usluge navigacije u stvarnom vremenu biti podložne naknadama.