Ekskluzivna udobnost
Masaža vozača

Stignite opušteni nakon svake vožnje. Nova Opel Corsa Electric ima sjedala Alcantara® koja vozaču pružaju potporu za donji dio leđa te uključuju funkciju masaže1 plus grijanje sjedala1 u tri faze za vozača i suvozača, što svako putovanje čini udobnim.

 

1Uz nadoplatu

 
Panoramski fiksni stakleni krov
Panoramski stakleni krov preplavljuje kabinu nove Opel Corse Electric prirodnim svjetlom i savršeno uokvirenim pogledima na svijet oko vas, od panorame grada do zvjezdanog noćnog neba. Svako će putovanje biti poslastica razgledavanja. 
Otvaranje i pokretanje bez ključa
Sustav otvaranja i pokretanja bez ključa čini upotrebu vaše nove Opel Corse Electric tako jednostavnom. Otključajte, pokrenite i ponovno zaključajte automobil bez potrebe za fizičkom interakcijom s ključem. Bez obzira na to jesu li vam ruke pune ili su vam ključevi na dnu torbe, nećete imati problema s uporabom nove Corse Electric. 
Svakodnevni prostor
Od pretinaca u vratima u kojima se mogu pohraniti boce od 1,5 l do velikog prtljažnika i praktičnih 60/40 stražnjih sjedala koja se mogu preklopiti, nova Opel Corsa Electric spremna je za vaš svakodnevni život, od odlazaka u kupovinu do vikend-putovanja.