Sigurnost i inovacije
Intelli-Lux Matrix LED

Vidite i budite viđeni. Prvijenac u klasi, prednja svjetla Intelli-Lux LED® Matrix1 osiguravaju vidljivost dugih svjetala bez ometanja drugih vozača. Uživajte u izvrsnom svjetlu u svim situacijama.

 

1Uz nadoplatu.

 
Automatski tempomat
Automatski tempomat1 omogućuje vam iskustvo vožnje bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam održati siguran razmak od vozila ispred vas u svakom trenutku. 

1Uz nadoplatu. Aktivacija moguća pri brzinama od 30 km/h do 180 km/h.

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Pomoć za ostanak u traku i upozorenje na izlazak iz traka
Uživajte u višoj razini sigurnosti i budnosti tijekom vožnje. Pomoć za ostanak u traku (LKA)1,3  aktivno reagira na opasnu vožnju laganim zakretanjem upravljača i vraćanjem vozila u svoj trak. Upozorenje na izlazak iz traka (LDP) upozorava vas na nenamjerni prelazak preko crte. 

 Kao rezultat, oba sustava pomažu spriječiti fatalne nesreće uzrokovane umorom ili dekoncentracijom.

 

1Uz nadoplatu

2Tijekom korištenja ruke moraju ostati na upravljaču.

3Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Digitalni sklop instrumenata

Uživajte u intuitivnom i jednostavnom sustavu za informiranje i zabavu i ostanite fokusirani na cestu pred sobom. Potpuno digitalni sklop instrumenata1 prikazuje informacije o brzini, navigaciji i više, točno tamo gdje treba – ravno pred očima.

 

1Uz nadoplatu.

 
180° panoramska kamera za pregled straga

Vožnja unatrag upravo je postala sigurnija i lakša, osobito u gradu i uskim parkirnim mjestima. Panoramska kamera s pregledom straga1 pruža gornji pregled područja iza vaše Corse-e s prikazom od 180°. Profesionalno parkiranje svladano u tren oka.

 

1Uz nadoplatu.

 
Napredna pomoć pri parkiranju
Više nikad ne parkirajte sami. Napredna pomoć pri parkiranju1 detektira parkirališna mjesta i upravlja upravljačem vozila. Vi trebate samo ubrzavati i kočiti. Može li parkiranje biti jednostavnije? (Smiješno pitanje.) 

1Uz nadoplatu. 

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.