Povezivanje
Navigacija

Vaše sljedeće odredište udaljeno je samo jedan dodir gumba. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom¹ i sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom1. Samo ciljajte daleko i krenite kamo god poželite.

 

1Uz nadoplatu.

 
Infotainment
Osjećajte se slobodno i baš dobro. Dodirni zaslon, Apple CarPlay™ 1,3 i Android Auto™ 2,3 . Sustavi za informiranje i zabavu 4 u novoj Corsi-e pružaju vam potpunu slobodu komuniciranja i zabave, uključujući glasovno upravljanje i Bluetooth® 5  audiostreaming. 

1Apple CarPlay i Apple Sirizaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Auto je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.

4Uz nadoplatu.

5Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG inc.

Bežično punjenje

Napunite svoj pametni telefon bez kabela1. Stavite svoj pametni telefon kao i obično u pretinac i ostanite povezani sa svojim prijateljima.

 

1Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatak za pametni telefon.

 
OpelConnect usluge1
'Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu – i kad vozite na električni pogon. 
  • Osjećaj sigurnosti: Hitni poziv, poziv u slučaju kvara i informacije o statusu vozila.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije za brave na vratima, trubu i svjetla, otvaranje i pokretanje pomoću pametnog uređaja. Naše dodatne usluge za električna vozila: e-daljinska kontrola, planiranje putovanja i propusnica za punjenje – držimo vas u pogonu!
  • Pametna vožnja: Uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo i upravljanju putovanjem.

 

Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.