Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title DIZAJN
Pretext
Icon to Display
RAZINA OPREME ELEGANCE VANJSKI DIZAJN
Elegantna i profinjena: Nova Corsa ostavlja snažan dojam dizajnom koji naglašava preciznost njemačkog inženjeringa. Atraktivnom prednjom stranom i upečatljivom siluetom, nova Corsa privlačna je iz svakog kuta. 
RAZINA OPREME GS LINE VANJSKI DIZAJN
Želite još drskiji i sportskiji izgled? Onda je sportski model GS Line savršen za vas zahvaljujući atraktivnom dizajnu s posebnim prednjim i stražnjim odbojnicima, kromiranim ispuhom i posebnim naplatcima. 
RAZINA OPREME ELEGANCE UNUTRAŠNJOST
Uđite u Corsu koja ostavlja trenutačni dojam preciznošću izrade, sofisticiranim detaljima i visoko kvalitetnim premium materijalima. Zbog sportske ploče s instrumentima usmjerene prema vozaču, baš kao kod automobila s velikom osobnošću, poželjet ćete odmah krenuti na sljedeće putovanje. 
GS LINE UNUTRAŠNJOST
Smiona optika za snažan dojam: S crvenim akcentima u unutrašnjosti, posebnim sportskim sjedalima, tamnom stropnom oblogom i aluminijskim sportskim papučicama, GS Line izgleda jednako dobro kao što se i vozi. 
NAPLATCI
Ako je veličina bitna, onda su 16" ili 17" aluminijski naplatci¹ atraktivnog dizajna sjajan izbor. Želite dodati kontrastnu boju? Ekskluzivni 17" naplatci od lake legure u crnoj/srebrnoj² boji stvaraju predivan kontrast, a usto su lagani i aerodinamični te povećavaju učinkovitost.
 
¹Uz nadoplatu.
²Dostupno samo za Corsu-e. 
OPCIJE KROVA
Koji je vaš stil? Moderno obojeni krov¹ dodaje crnu ili bijelu boju vašim omiljenim bojama karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor¹ za svjetliju unutrašnjost svoje Corse.

¹Uz nadoplatu.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovations
Title INOVACIJE
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX MATRIX LED

Vidite i budite viđeni. Prvijenac u klasi, prednja svjetla IntelliLux LED® Matrix1 osiguravaju vidljivost dugih svjetala bez ometanja drugih vozača. Uživajte u izvrsnom svjetlu u svim situacijama.

 

1Uz nadoplatu.

 
AUTOMATSKI TEMPOMAT
Automatski tempomat 1 omogućuje vam iskustvo vožnje bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam održati siguran razmak od vozila ispred vas u svakom trenutku.

1 Uz nadoplatu. 
AKTIVNA POMOĆ ZA OSTANAK U TRAKU

Aktivna pomoć za ostanak u traku1 dovodi vas korak bliže automatskoj vožnji te čini vaš život sigurnijim i ugodnijim tijekom monotone vožnje autocestom. Sustav radi pomoću kamera na vrhu vjetrobranskog stakla i brojnih ugrađenih senzora. Na pametan i proaktivan način pomaže u upravljanju i držanju Corse u sredini svojeg označenog traka. Za vas to znači manje umaranja na dugim putovanjima.2

 

1Uz nadoplatu.
2Tijekom korištenja ruke moraju ostati na upravljaču.

 
DIGITALNI SKLOP INSTRUMENATA

Uživajte u intuitivnom i jednostavnom sustavu za informiranje i zabavu i ostanite fokusirani na cestu pred sobom. Potpuno digitalni sklop instrumenata1 prikazuje informacije o brzini, navigaciji i više, točno tamo gdje treba – ravno pred očima.

 

¹Uz nadoplatu.

 
PANORAMSKA KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Vožnja unatrag upravo je postala sigurnija i lakša, osobito u gradu i uskim parkirnim mjestima. Panoramska kamera za pregled straga1 s prikazom od 180° omogućuje pregled područja iza vaše Corse-e i oko nje. Profesionalno parkiranje svladano u tren oka.

 

1Uz nadoplatu.

 
NAPREDNA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Više nikad ne parkirajte sami. Napredna pomoć pri parkiranju1 detektira parkirališna mjesta i upravlja upravljačem vozila. Vi trebate samo ubrzavati i kočiti. Može li parkiranje biti jednostavnije? (Smiješno pitanje.)

 

1Uz nadoplatu.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID premium-comfort
Title PREMIUM UDOBNOST
Pretext
Icon to Display
GRIJANA SJEDALA I UPRAVLJAČ

Grijana sjedala s tri razine¹ razmazit će vas i vašeg suvozača, a grijani upravljač1 pobrinut će se za vaše ruke. Kad se jednom smjestite u sjedalo, više jednostavno ne želite ustati.

 

1Uz nadoplatu.

 

 
KOŽNA SJEDALA S MASAŽOM¹
Opustite se i uživajte u svakoj vožnji. Funkcija masaže za sjedalo vozača¹ dostupna je s kožnim sjedalima Corse kako biste nakon dugog puta na odredište stigli savršeno opušteni.

¹Uz nadoplatu. Dostupno samo s motorima s unutarnjim izgaranjem. 
PRTLJAŽNI PROSTOR

Imate puno prtljage? Nikakav problem za prtljažnik zapremnine 309 litara¹. Trebate prevesti još nešto? Preklopite stražnja sjedala i povećajte prtljažni prostor. Ovo je pravi trenutak za velike planove.

¹Motor s unutarnjim izgaranjem.

 

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID connectivity
Title POVEZIVANJE
Pretext
Icon to Display
NAVIGACIJA

Vaše sljedeće odredište udaljeno je samo jedan dodir gumba. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom1 i sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom¹. Samo ciljajte daleko i krenite kamo god poželite.

 

1Uz nadoplatu.

 
BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj pametni telefon bez kabela1. Stavite svoj pametni telefon kao i obično u pretinac i ostanite povezani sa svojim prijateljima.

 

1Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatak za pametni telefon.

 
INFOTAINMENT
Osjećajte se slobodno i baš dobro. Dodirni zaslon, Apple CarPlay™ 1,3 i Android Auto™ 2,3 . Sustavi za informiranje i zabavu 4 u novoj Corsi-e pružaju vam potpunu slobodu komuniciranja i zabave, uključujući glasovno upravljanje i Bluetooth ®5  audiostreaming.

1 Apple CarPlay™ i Apple Siri™ zaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.
2 Android Auto™ je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.
3 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.
4 Uz nadoplatu.
⁵Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG inc. 
UVIJEK TU ZA VAS

Ostanite sigurni i povezani na putu zahvaljujući pametnoj ponudi usluga – i kad vozite na električni pogon.

  • Osjećaj mira i sigurnosti: Osjećajte se sigurni zahvaljujući usluzi hitnog poziva, poziva u slučaju kvara i redovitim informacijama o statusu vozila.
  • Praktičnost: Koristite svoj mobitel za naše daljinske funkcije (npr. zaključavanje/otključavanje vrata). Naše usluge posebno za električna vozila: Daljinska provjera napunjenosti baterije i postavke klima-uređaja, upravljanje punjenjem i pomoć za e-mobilnost - držimo vas u pokretu!
  • Pametna vožnja: uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo1 i upravljanju putovanjem.

 

1Usluge Opel Connect očekuju se od jeseni 2019. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID driving-dynamics
Title DRIVING DYNAMICS
Pretext
Icon to Display
MOTOR
Kada se radi o voznim performansama i niskim ili čak nultim emisijama, motori Corse su bez premca. Bilo da se radi o pogonu na benzin, dizel ili električnom pogonu: nova Corsa uvijek pruža dinamičnu, uglađenu i učinkovitu vožnju. 
PRIJENOS
Spoj sportskog karaktera i udobnosti: Automatski 8-stupanjski prijenos s polugama mjenjača¹ poboljšava učinkovitost i dodatno povećava užitak u vožnji.

¹ Dostupno s motorima od 100 KS i 130 KS.