Skip To Content
Značajke

Opel Combo-e Life

Ima sve što trebate za moderan život

Svestranost

Fleksibilna sjedala

Combo-e Life dostupan je s pet ili sedam sjedala1, što omogućuje izuzetnu fleksibilnost. Trebate još prostora u prtljažniku? Dva klizna sjedala2 u trećem redu mogu se lagano maknuti.

 

1 Uz nadoplatu.

2 Treći red sjedala dostupan je za standardnu verziju i verziju s dugim međuosovinskim razmakom. Funkcija klizanja samo kod verzije s dugim međuosovinskim razmakom.

 
Teretni prostor
Minimalna zapremnina teretnog prostora od 597 litara1, s mogućnosti nadogradnje na 2126 litara2, čini Combo-e Life izrazito praktičnim – jedini je izazov pronaći dovoljno prtljage da ga napunite.
 

Treba vam još više prostora? Nadogradite na Combo-e Life s dugim međuosovinskim razmakom koji nudi zapremninu prtljažnika do 2693 litre2.


1Combo-e Life s pet sjedala i standardnim međuosovinskim razmakom nudi 597 litara prostora prtljažnika sa svim sjedalima postavljenima na mjestu. Verzija s pet sjedala i dugim međuosovinskim razmakom ima prtljažni prostor sa zapremninom od barem 850 litara.
2Do 2693 litre za Combo Life s dugim međuosovinskim razmakom i 2126 litara za standardni Combo-e Life u koji je prtljaga natrpana do vrha, s preklopljenim stražnjim sjedalima, prema normi ISO 3832.

 

Odvojena stražnja sjedala
Odaberite između praktične stražnje klupe podijeljene 40/60 ili 3 individualna stražnja sjedala1; svi imaju standardne Isofix nosače za dječju sjedalicu tako da svoje najmlađe možete sigurno i udobno prevesti do odredišta.

 
Pohrana
S pregršt pametnih pretinaca, Combo-e Life ima mjesta za svu vašu opremu.
 
Vrata i otvori
S jednostrukim ili dvostrukim kliznim vratima1 ulazak i izlazak iz vozila je lagan. Na stražnji dio postavite asimetrična podijeljena vrata2 ili stražnja podizna vrata s prozorom na otvaranje3 za brz i jednostavan pristup prtljažniku.
 

1 Dvostruka klizna vrata dostupna uz nadoplatu za Edition, dio osnovne opreme za Elegance

2 Asimetrična podijeljena vrata dostupna uz nadoplatu samo za Edition

3 Prozor na otvaranje dio je osnovne opreme za Elegance i Elegance Plus

Varijante
Combo-e Life dostupan je u dvije dužine – 4,4 m za regularnu verziju, odnosno 4,75 m za verziju s dugim međuosovinskim razmakom, čime se dobiva još više prostora u unutrašnjosti i veća zapremnina prtljažnika. 

Dodavanjem 35 cm u duljini, povećava se zapremnina prtljažnika Comba-e Life XL za impresivne 253 litre, što daje ukupno 8501 litara osnovnog prostora za teret.

 

1 Izmjerena zapremnina prtljažnog prostora za Combo-e Life s pet sjedala i dugim međuosovinskim razmakom sa svim sjedalima postavljenima na mjestu.

Dizajn

Vanjština
Combo-e Life ima pravi Opel izgled. On donosi savršenu primjenu njemačkog preciznog inženjeringa na potrebe moderne obitelji i mogućnosti profesionalnog prijevoznika. Uz izrazito prostrane dimenzije i praktične inovacije u unutrašnjosti, svako je putovanje s Combom-e Life pravi užitak, dok je sami stil vanjštine moderan i uravnotežen. 
Unutrašnjost
Podignuti položaj sjedala, intuitivne kontrole, upravljač s grijanjem1 i pregršt prostora – pametna kabina Comba Life spoj je pametnog povezivanja s praktičnim značajkama. 

Unutrašnjost vozila projektirana je s naglaskom na ergonomske potrebe vozača, a nudi izvrsno organiziran i intuitivan prostor s velikom središnjom konzolom1 podijeljenom u tri funkcionalne zone, uključujući poseban ekran s informacijama o e-mobilnosti, poput statusa napunjenosti baterije i potrošnje energije. Sustav za informiranje i zabavu nalazi se u gornjem dijelu, ispod njega se nalaze kontrole grijanja i ventilacije, a u donjem dijelu nalazi se komforan prostor za pohranu na dohvat ruke.

 

1Uz nadoplatu

Panoramski krov

Otvorite pogled na nebo s panoramskim krovom s mjestom za pohranu1 i električnim zaslonom za sunce. LED svjetla u lebdećem prostoru za pohranu kabini daju opušteni ugođaj.

 

1 Uz nadoplatu.

 
LED dnevna svjetla

Zahvaljujući LED dnevnim svjetlima1, vožnja je učinkovitija, a vi i ostali vozači na cesti sigurni ste i preko dana.

 

1 Uz nadoplatu za odabrane razine opreme.

 

Sigurnost i inovacije

Automatsko kočenje u slučaju opasnosti
Automatsko kočenje u slučaju opasnosti s detekcijom pješaka upozorava na mogući sudar s pješakom ili drugim vozilom1. U slučaju da ne poduzmete nikakve radnje, automobil automatski koči.
 
Napredna pomoć pri parkiranju

Automatska pomoć pri parkiranju1 otkriva prikladna parkirna mjesta, preuzima upravljanje vozilom i daje zvučna i vizualna upozorenja za sprječavanje sudara pri parkiranju.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Pomoć za ostanak u traku
Sustav pomoći za ostanak u traku upozorava vozača upozorenjem za odlazak iz traka i nježno ispravlja putanju ako vaš Combo-e Life krene neočekivano izlaziti iz prometnog traka te vas drži na ispravnoj putanji.
 
Sustav za pomoć pri vožnji na strminama

Sustav za pomoć pri vožnji na strminama funkcija je sustava IntelliGrip1 koja vam na kontroliran i oprezan način pomaže u sigurnoj vožnji i na najvećim strminama automatskim prilagođavanjem brzine i profila kočenja.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Prepoznavanje znakova ograničenja brzine
Sustav prepoznavanja znakova ograničenja brzine očitava prometne znakove i time prepoznaje promjene u ograničenjima brzine, te na temelju toga savjetuje vozača da prilagodi svoju brzinu.
 
Upozorenje na bočni mrtvi kut
Upozorenje na bočni mrtvi kut automatski prati i upozorava u slučaju nadolazećih vozila u paralelnom traku i u mrtvim kutovima, čime možete biti opušteniji pri mijenjaju trakova i uživati u jednoj brizi manje. 
Bočna zaštita (Flank Guard)

Sustav bočne zaštite1 upotrebljava 12 senzora kako bi upozorio na prepreke koje bi mogle biti nevidljive prilikom ulaska u zavoj pri niskoj brzini i to s pomoću vizualnih i zvučnih upozorenja na zaslonu sustava za informiranje i zabavu.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Sigurnost i zračni jastuci
Sa šest zračnih jastuka, uključujući na vozačevom i suvozačevom sjedalu, bočne jastuke i zračne zavjese, za vas i vaše putnike u svakom trenutku je osigurana visoka razina sigurnosti.
 
IntelliGrip

Pametni sustav IntelliGrip1 prilagođava se uvjetima niskog prianjanja poput vožnje u blatu, pijesku ili snijegu, a dostupno je s pet posebnih načina vožnje.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Kamera za pregled straga

Širokokutna panoramska kamera s pregledom straga1 i prikazom od 180° projicira područje oko automobila na 8" dodirni zaslon. Virtualne upute na zaslonu omogućuju jednostavnu vožnju unatrag.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Head-Up Display

S virtualnim zaslonom Head-Up Display1, ključne informacije poput brzine, upozorenja na sudar i navigacije pojavljuju se na staklenom zaslonu iza upravljača, tako da ne morate micati pogled s ceste.

 

1 Uz nadoplatu.

 

Povezivanje

Navigacija

Multimedia Navi Pro1 s naprednim sustavom glasovnog upravljanja i punom navigacijom bez imalo stresa dovest će vas na odredište. Samo odaberite svoje odredište i pustite satelitskoj navigaciji da odradi svoje i isplanira rutu.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Bežično punjenje

Combo-e Life ima sustav bežičnog punjenja1 s kojim svoj mobitel možete puniti u pokretu, u bilo kojem trenutku i bez potrebe za kabelima.

 

1 Uz nadoplatu.

 
OpelConnect usluge1
Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu.
 

Opel+ dodatna oprema

Sve za vaše potrebe

Istaknite svoju osobnost pomoću originalne Opel+ dodatne opreme i iskoristite svoj Combo Life na najbolji način. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

 

Slika se može razlikovati od proizvoda u prodaji.

Krovna kutija Opel
Dječja sjedalica
FlexConnect držač za ipad

Sljedeći koraci