NOVA ZAFIRA LIFE.

Predstavljamo novu Zafiru Life. Siguran i savršeno udoban prijevoz do 9 osoba uz pametnu tehnologiju na dohvat prstiju.

DIZAJNIRANA DA OLAKŠA ŽIVOT.

Pristup kroz električna klizna vrata, prilagodljive konfiguracije sjedala kao na primjer sjedala okrenuta licem u lice i sklopivi stol znači da putnici u drugom i trećem redu uživaju u vožnji kao nikada prije.

UŽIVAJTE U UDOBNOSTI, OSTANITE NA VEZI.

Nova Zafira Life savršeno se prilagođava vašem životnom stilu. Povežite svoj pametni telefon s platformom Android AutoTM1 i Apple CarPlayTM2, i uživajte u pogledu zahvaljujući prekrasnom panoramskom krovu.

ISKORISTITE AKCIJU I UŠTEDITE 10.000 KN.

Iskoristite posebnu akciju povodom početka prodaje nove Zafire Life. Ušteda od 10.000 kn vrijedi za ugovore sklopljene do 31.07.2019.

Close

Utovarite stvari krajnje lako zahvaljujući prozoru na stražnjim vratima i podesite klimu u kabini po želji uz dvozonsku kontrolu klime. Pametna prednja svjetla i automatski tempomat omogućuju još opušteniju vožnju.


1Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Apple CarPlay™ je zaštićeni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama. Android Auto™ je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

Close

Nova Zafira Life dostupna je u 3 različite duljine te omogućuje udoban smještaj na premium sjedalima do 9 odraslih. Sprijeda, vozač i suvozač mogu uživati u pravom luksuzu koji pružaju opuštajuća sjedala s funkcijom masaže.

Close

S lakoćom obavlja svaki zadatak i prilagođava se svim aspektima vašeg pustolovnog životnog stila, uz visoku razinu fleksibilnosti koja jamči pouzdano obavljanje posla jer Zafira Life je stvorena za one koji traže više.