NOVI VIVARO.

Predstavljamo novi Vivaro, kombi dizajniran da odveze vaše poslovanje još dalje. Tražite li njemačku sigurnost i učinkovitost, plus izvanrednu pouzdanost i svestranost, ne morate tražiti dalje.

SVESTRANA PROSTRANOST.

Uživajte u iznimnoj prilagodljivosti uz značajke kao što su otvor za teret FlexCargo, električna klizna vrata, najveća duljina tereta od 4 m1 i nosivost od najviše 1400 kg2.

VAŠ URED NA KOTAČIMA.

Kad trebate ured na kotačima, rješenje je novi Vivaro sa značajkama kao što su podesivi uredski stol, navigacija s dodirnim zaslonom od 7", zvučna izolacija i grijana ergonomska sjedala.

ISKORISTITE AKCIJU I UŠTEDITE 5.000 KN.

Iskoristite posebnu akciju povodom početka prodaje novog Vivara. Ušteda od 5.000 kn vrijedi za ugovore sklopljene do 31.07.2019.

Close

Od 5. mjeseca 2019., budite još sigurniji i povezaniji na putu uz novu uslugu pomoći vozaču Opel Connect.

Close

Kad imate pune ruke, tu je mogućnost hands-free otvaranja teretnog prostora. Otvaranje i pokretanje bez ključa pruža dodatnu razinu jednostavnosti - a uz impresivnu najveću zapremninu tereta od 6,6 m3(1), novi Vivaro ima rješenje za sve vaše potrebe.

1Najveća duljina tereta od 4 m i zapremnina od 6,6 m3 za Vivaro s dugim međuosovinskim razmakom s opcijskim otvorom FlexCargo.
2Standardna nosivost 1000 kg, najveća 1400 kg uz nadoplatu.

Close

Novi Vivaro s izvrsnim specifikacijama pruža iznimnu vrijednost za novac zahvaljujući pametnom dizajnu - što znači da dobivate ured na kotačima.