ČINJENICE GOVORE U PRILOG COMBA LIFE.

S najviše 7 sjedala¹, bezbroj rješenja za odlaganje stvari i naprednim sustavima pomoći vozaču, novi Combo Life savršeno se uklapa u vaš svakodnevni život.

 

¹Uz nadoplatu

PAMETNE TEHNOLOGIJE.

U Combu Life, sofisticiranost i praktičnost idu ruku pod ruku, uz vodeće inovacije u klasi kao što su grijani upravljač¹, 8” dodirni zaslon¹ i automatsko kočenje u slučaju nužde².

MAKSIMALNO ISKORISTITE SAV PROSTOR.

Trebate prevesti cijelu obitelj i njihovu opremu? Uz prtljažni prostor od 2693 litre¹ i prilagodljiva sjedala, Combo Life rješava stvar.

Close

¹ Do 2693 litre za Combo Life s dugim međuosovinskim razmakom. Do 2126 litara za standardni Combo Life. Natovaren do krova s preklopljenim naslonima stražnjih sjedala, u skladu s normom ISO 3832.

Close

¹ Uz nadoplatu.
² Automatski rad pri brzinama iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Pri brzinama od 0 do 30 km/h metrika usporavanja za smanjenje brzine udara iznosi 0,9 g. Pri brzinama od 30 do 85 km/h sustav smanjuje brzinu za najviše 22 km/h. Nakon tog praga, vozač mora sam kočiti kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon radne brzine sustava AEBPD ovisi o detektiranoj prepreci (mobilna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pješak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.