PRIJEĐITE VIŠE.

Saznajte koji su glavni čimbenici koji utječu na doseg i kako reagirati na njih da biste izvukli najviše iz svoje Astre Plug-in Hybrid.

BRZINA
Brzina je čimbenik koji ima najveći učinak na doseg. Upotreba električnog načina preporučuje se pri niskim brzinama. Za optimizaciju potrošnje goriva u hibridnom načinu napunite bateriju i iskoristite električnu energiju (više od 35 % u prosječnim uvjetima vožnje na cesti). 
STIL VOŽNJE
Svaki put kad pritisnete gas, trošite energiju. I svaki put kad naglo zakočite, morate ponovno ubrzati. Besprijekorna ubrzanja i regenerativno kočenje vaše Astre Plug-in Hybrid pomažu vam uštedjeti do 15 % električnog dosega. 
TOPLINSKA UDOBNOST I GRIJANJE
Razlika u dosegu zbog grijanja/hlađenja može biti i do 35 % ovisno o godišnjem dobu, jer se energija uzima izravno iz baterije. Pretkondicioniranje vaše Astre Plug-In Hybrid za vrijeme punjenja sjajan je način za čuvanje električnog dosega i udobno putovanje. 

SAVJET: U svim situacijama napunite bateriju što češće kako biste povećali doseg svoje Astre Plug-in Hybrid u električnom načinu, bez ikakvih emisija. 

 

Prikazani doseg u vašoj Astri Plug-In Hybrid, čak i kad je potpuno napunjena, predviđena je vrijednost na temelju prethodnog načina vožnje. 

 

Ako uzmete u obzir čimbenike koji utječu na doseg (npr. brzinu, stil vožnje, toplinsku udobnost), prikazani će se doseg promijeniti u skladu s vašim novim ponašanjem u vožnji.