Tehnologija
Napredna pomoć vozaču

Ojačajte svoja osjetila. Napredni sustavi za pomoć vozaču prate različite uvjete na cesti i u prometu kako bi radikalno poboljšali sigurnost i omogućili vam da uživate u vožnji zahvaljujući inovativnim značajkama kao što su prednja svjetla Intelli-Lux Pixel LED, prošireni head-up display, Intelli-Drive i Intelli-Vision.

1 Opelovi sustavi za pomoć vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

 
Sustav za informiranje i zabavu 
Digitalno pročišćeni zaslon Pure Panel® objedinjuje bežičan pristup aplikacijama Apple CarPlay™ i Android Auto™ sa značajkom upravljanja profilima i sustavom za prepoznavanje vozača. Bežično punite svoje uređaje, koristite se povezanim uslugama kao što su hitni pozivi i pozivi u slučaju kvara i držite ruke na volanu zahvaljujući glasovnom upravljanju s razumijevanjem prirodnog govora. 
Usluge OpelConnect

Sustavi pametnih tehnologija i povezane usluge1 koje nude povezivanje i moderne inovacije za vašu sigurnost te za uzbudljivo i isplativo putovanje.

Bezbrižna vožnja: hitni poziv i poziv u slučaju kvara2, informacije o statusu vozila koje prikazuju kilometražu, razinu goriva ili upozorenja o održavanju za dobar osjećaj u svakom trenutku.

Praktičnost: e-daljinsko upravljanje3 za provjeru napunjenosti baterije, upravljanje punjenjem i temperaturom u kabini putem aplikacije myOpel.

Pametna vožnja: vozite opušteno zahvaljujući paketu Connected Navigation Pack Plus4 i upravljanju putovanjem.

 

1 Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

2 Upotreba hitnog poziva i poziva u slučaju kvara zahtijeva potpisivanje Uvjeta korištenja s pisanom privolom za određivanje lokacije vozila pri naručivanju vozila i ovisi o pokrivenosti mreže i dostupnosti. Informacije o usluzi Opel Connect na www.connect.opel.hr. Primjenjuju se pojedinačni opći uvjeti i odredbe.

3 Standardno samo za model Astra Hybrid

4 Paket usluga Connected Navigation Plus uključen je u razdoblju od 3 godine i nakon toga podložan dodatnim troškovima pretplate. Dostupnost i opseg usluge razlikuju se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.