Dizajn
Nova donja prednja rešetka
Izvedba GSe stavlja sportski izgled Astre Sport Tourer na potpuno novu razinu. Odvažan i jedinstven dizajn donje prednje rešetke jamči poboljšanu prisutnost na cesti i dinamičniji stav, čak i kada vozilo miruje.  
Kotači i gume
Jedinstveni i lagani dvobojni 18-inčni aluminijski naplatci u izvedbi diamond cut s crnim umetcima zaslužni su za odličan izgled nove Astre Sports Tourer GSe uz naglašene performanse.  
Dizajn unutrašnjosti
Iskusite odvažan i besprijekoran dizajn bez kompromisa. Upravljač s ravnim donjim dijelom u Opel Astri Sport Tourer GSe pruža povratne informacije u svakom zavoju, a intuitivan sustav za informiranje i zabavu pazi da ste u svakom trenutku povezani s digitalnim svijetom.  
Sportska sjedala

Sportska prednja sjedala nove Astre GSe u potpuno crnoj Alcantara izvedbi s certifikatom kvalitete AGR1 jamče udobnost i kontrolu čak i u najdinamičnijim zavojima zahvaljujući ergonomskoj potpori za tijelo.

 

1 Certifikat je pečat kvalitete koji dodjeljuje neovisna komisija za ispitivanja Akcija za zdrava leđa (AGR) koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.