Napredno povezivanje
Navigacija
Navigacijski sustav Multimedia Navi1 pruža prometne informacije i stvarnom vremenu, informacije ili parkiranje, online pretraživanje POI i vremensku prognozu uživo. Navođenje rutom prikazuje se na head-up zaslonu, 10" informacijskom zaslonu za vozača ili 10" zaslonu i boji osjetljivoj na dodir. Inteligentni sustav čak prati vaše glasovne naredbe uz riječ “Hey Opel!”. Uzžene navigacijske usluge uvijek možete putovati pametno. A za dodatnu pogodnost, svoje odredište možete poslati vozilu pomoću svog pametnog telefona i aplikacije myOpel ili se prepustiti vodstvu kroz zadnjih nekoliko metara kako biste precizno završili svoju rutu. 
Bežično punjenje
Kabina nove Opel Astre Electric dobila je digitalnu detoksikaciju i uključuje inovativne značajke koje vam pomažu da bude što čišća. Svoje uređaje možete puniti pomoću integriranog bežičnog punjača1 ili dvostrukih USB-C priključaka. Brzo kretanje detection failsafe sprječava oštećenje baterije vašeg uređaja od bežičnog preopterećenja tijekom vožnje po neravnim površinama. 
1 Uz nadoplatu. Samo za PMA ili Qi omogućene uređaje. Za provjeru kompatibilnosti vašeg uređaja obratite se svom Opel prodavaču.

Multimedia
Novi potpuno digitalni Pure Panel® ima 10˝ instrument ploču i 10˝ središnji zaslon osjetljiv na dodir koji bežično integrira vaš pametni telefon putem Apple CarPlay™1 i Android Auto™1,2. Njegovo intuitivno korisničko sučelje može se u potpunosti personalizirati s individualnim profilima i prepoznavanjem vozača. Multimedijski sustav uključuje značajke kao što su AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® audio streaming3 za impresivno glazbeno iskustvo kamo god pošli.
 

1 Apple CarPlay™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Apple Inc. registriran u SAD-u i drugim zemljama, a Android Auto™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Google Inc.

 

2 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati ovisno o vrsti uređaja i verziji operativnog sustava. Kako biste provjerili kompatibilnost svog uređaja, idite na www.apple.com ili www.android.com ili se obratite lokalnom Opel zastupniku.

 

3 Bluetooth® je registrirani zaštitni znak tvrtke Bluetooth SIG inc.

OpelConnect usluge

Pametni tehnološki sustavi i povezane usluge1 koji nude povezanost i moderne inovacije kako biste bili sigurni i osigurali uzbudljivo i učinkovito putovanje.

Bezbrižnost: hitni poziv i poziv u slučaju kvara2, status vozila i informacije daju vam upozorenja o kilometraži, razini goriva ili održavanju za bezbrižnost u svakom trenutku.

Pogodnost: s uslugom e-Remote Control3 možete provjeriti razinu baterije, upravljati punjenjem i možete unaprijed zagrijati ili ohladiti unutrašnjost svog vozila putem myOpel aplikacije

Drive Smart: putujte opušteno zahvaljujući Connected Navigation Pack Plus4 i Trip i uslugu upravljanja pogonom.

 

Saznajte više o OpelConnectu

 

1 Dostupnost i opseg usluge razlikuju se od zemlje do zemlje i vozila do vozila. Usluge mogu zahtijevati pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

 

2 Korištenje Hitne pomoći i Poziva u slučaju kvara zahtijeva potpisivanje Uvjeta i odredbi s pisanom izjavom o pristanku na lokalizaciju vozila prilikom naručivanja vozila i ovisi o mrežnoj pokrivenosti i dostupnosti. Usluga kvara (Opel Mobilservice) je besplatna u prvoj godini nakon prve registracije, nakon toga uz naknadu. Informacije o Opel Connect na www.opel.de/connect i o Opel Mobile Service na www.opel.de/mobilservice. Primjenjuju se odgovarajući opći uvjeti.

 

3 Za Astru Plug-In Hybrid

 

4 Connected Navigation Pack Plus uključen je za besplatnu stazu i nakon toga podliježe dodatnim troškovima