Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NEKI TO VOLE VRUĆE, NEKI TO VOLE HLADNO.

Jedan razlog manje za svađu. Elektronička kontrola klime omogućuje i vozaču i suvozaču zasebno postavljanje željene temperature. Uživajte u većem skladu.

PRAKTIČNI PRETINCI U KABINI.

Mjesto za sve i svašta. Vivaro ima mnoštvo praktičnih pretinaca. Kao na primjer 9 pretinaca na ploči s instrumentima ukupne zapremnine od više od 24 litre.

 

Veliki džepovi na vratima korisno su mjesto za odlaganje karata, dokumenata i drugih važnih predmeta. Veliki pretinac za rukavice za A4 dokumente, tri držača napitaka i praktičan džep za stvari vozača zaokružuju iznimno svestranu ponudu mjesta za odlaganje u kabini. Predmeti potrebni za rad, ali i obične svakodnevne stvari mogu se odložiti na mjesta iznad sustava za informiranje i zabavu na središnjoj konzoli, ili u ladicu ispod prednjeg suvozačkog sjedala, zapremnine 42 litre.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

DOBRO DOŠLI U SVOJ MOBILNI URED.

Vivaro je dobro opremljen da bude pravi ured na kotačima. Srednje prednje sjedalo brzo se preklapa u mali stol za prijenosno računalo.

 

Vivaro omogućuje još bolji rad zahvaljujući pametnom dizajnu kabine. Obavite posao uz:

 

  • Priključnu stanicu za tablet
  • Priključnu stanicu za pametni telefon
  • USB utičnicu na ploči s instrumentima

 

Kada se preklopi, srednje prednje sjedalo omogućuje pristup skrivenom, zaštićenom pretincu. Ima i dodatni držač za piće. Ugrađena, odvojiva klip ploča također je dio klupe s uredskim sjedalom.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE