Skip To Content
Značajke

Pogledajte funkcionalne i prilagodljive značajke Vivara-e

Svestranost

Dimenzije
Uz ponudu od tri različite veličine, svaka izvedba Vivara-e pruža savršen odnos između relativno kompaktnih vanjskih dimenzija i prostrane, iznimno prilagodljive unutrašnjosti.
 

Mala izvedba¹, duljine samo 4,60 m, savršeno je okretna u uskim gradskim ulicama i dijelovima grada s ograničenim prostorom. Ova izvedba omogućuje utovar dviju europaleta, dok srednja odnosno velika izvedba imaju mjesta za tri.

 

¹Mala izvedba Vivara dostupna je samo kao Vivaro furgon.

Lako parkiranje
Električna klizna vrata omogućuju širok i praktičan otvor u stražnji dio kako za putnike tako i za teret, a visina Vivara-e ispod 1,9 m¹ osigurava siguran ulazak u podzemna parkirališta. 
¹Ograničenje visine ispod 1,9 m ne vrijedi za Vivaro-e s dugim međuosovinskim razmakom, ni za izvedbe s najvećom nosivosti od 1400 kg.
Stilovi karoserije
Uz ponudu od četiri stila karoserije, Vivaro-e spremno ispunjava najrazličitije funkcije u skladu s posebnim zahtjevima vaše tvrtke. 

Furgon¹, s najviše tri sjedala naprijed, odgovara onima koji redovito prevoze teret, dok izvedba s dva reda sjedala², s putničkom klupom straga, ima mjesta za najviše 6 osoba. Platforma s kabinom³ predstavlja savršen temelj za široku ponudu prerada, dok Vivaro-e Combi¹ nudi do 9 sjedala za vaš sportski klub, kolege ili manji tim.

 

¹Dostupan u tri veličine: mala, srednja ili velika.

²Dostupan u dvije veličine: srednja ili velika.

³Dostupan samo u srednjoj veličini.

 

Teret

Flex cargo
Inovativna suvozačka klupa s dva sjedala FlexCargo® povećava prilagodljivost Vivara-e, uz iznimno konkurentnu zapremninu teretnog prostora od najviše 6,6 m3(1) i najveću utovarnu duljinu od 3,93 m. 

Iskoristite najveću utovarnu duljinu od 2,77 m kod Vivara-e s dugim međuosovinskim razmakom ili pregradu s vratašcima FlexCargo®² za predmete duljine do 3,93 m.

 

¹Odaberite veliki Vivaro-e furgon s opcijom FlexCargo® za maksimalnu zapremninu tereta 6,6 m³.

²Uz nadoplatu.

Nosivost

Uz Vivaro-e smanjite broj putovanja prevozeći više tereta svaki put, zahvaljujući izdašnoj najvećoj nosivosti od 1200 kg¹.

 

¹Uz nadoplatu. Standardna nosivost je 1000 kg.

 
Klizna vrata

Dvostruka električna klizna vrata¹ i senzorima upravljan hands-free pristup¹, omogućuju vam otvaranje Vivara-e s punim rukama i pristup izdašnom teretnom prostoru lakše no ikad prije.

 

¹Uz nadoplatu.

 
Dimenzije
Jedinstven među konkurentima, Vivaro-e u maloj izvedbi ima duljinu od samo 4,6 m – savršeno za vozače koji često moraju manevrirati gradskim ulicama ili urbanim područjima. 

Unatoč smanjenim dimenzijama, i najmanja izvedba dostupna je s najviše 9 sjedala (kao Vivaro-e Combi) i velikom nosivosti od najviše 1400 kg¹. Srednja izvedba ima duljinu od 4,95 m, a velika 5,3 m za još više prostora.

 

¹Uz nadoplatu – standardna nosivost je 1000 kg.

Povezivanje

Sustavi za informiranje i zabavu
Pronađite najbrži put do odredišta uz 7“ dodirni zaslon¹ i sustav Multimedia Navi¹ s uslugama navigacije uživo² vašega Vivara-e. Sva vaša glazba i sadržaj na pametnom telefonu lako su vam dostupni uz Android Auto™1,3 ili Apple CarPlay™1,3

¹Uz nadoplatu.

²Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Apple CarPlay™ je zaštićeni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama. Android Auto je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

Apple CarPlay™ i Android Auto™ nisu dostupni u svim zemljama i mogu ovisiti o vašoj inačici operativnog sustava. Posjetite www.apple.com ili www.android.com

OpelConnect usluge¹
Najbolji digitalni alati za planiranje puta. Provjerite električni doseg i programirajte vremena punjenja putem pametnog telefona, plus niz usluga za novu razinu sigurnosti i podrške kako biste ostali povezani i informirani. 

Korisne značajke kao što su poziv u slučaju opasnosti, poziv u slučaju kvara s pristupom usluzi pomoći na cesti i navigacija u realnom vremenu postat će dostupne tijekom 2019.¹.

 

¹Dostupnost usluge poziva u slučaju opasnosti i poziva u slučaju kvara kao dodatne opreme u vozilima, očekuje se u svibnju 2019., a ostalih usluga Opel Connect od listopada 2019. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

Mobilni ured

Podesivi uredski stol
Uz FlexCargo® suvozačku klupu s dva sjedala¹, vaš Vivaro-e pretvara se u ured na kotačima, s podesivim uredskim stolom za vozača ili suvozača.
 

Iskoristite držače pametnog telefona/tableta¹ i držite svoje uređaje sigurno učvršćenima. Dodatni prostor za odlaganje ispod jastuka suvozačke klupe¹, zapremnine do 60 litara, omogućuje sigurno odlaganje radne opreme i drugih vrijednih predmeta.

 

¹Uz nadoplatu.

Grijana sjedala

Uživajte u iznimnoj udobnosti prostrane kabine Vivara-e, s grijanim sjedalima¹ u prednjem redu, kako bi vam bilo toplo kada dođu hladni dani.

 

¹Uz nadoplatu.

 
Pretinci
S otvorenim pretincima u ploči s instrumentima, prostoru u džepovima vrata za boce od 1,5 l i pretincem za rukavice s funkcijom hlađenja, Vivaro-e ima mjesto za sve. 
Zvučna izolacija
Zahvaljujući različitim materijalima u cijeloj kabini za dodatnu zvučnu izolaciju, vanjska buka ostaje vani pa možete uživati u opuštenijoj vožnji. 

Pomoć vozaču

Paket pomoći vozaču
Biti budan i na oprezu nije uvijek lako. Upozorenje na umor vozača analizira vaš način vožnje putem prednje kamere i upravljača vozila i javlja vam je kad je vrijeme za kratki odmor. 
Upozorenje pri izlasku iz voznog traka registrira skretanje Vivara izvan svojeg traka i upozorava vozača zvučnim i vizualnim signalom. Napredni sustav pametnih svjetala automatski prebacuje duga prednja svjetla na kratka kako bi se spriječilo zasljepljivanje drugih vozača. Prilagodba ograničenju brzine koristi sustav prepoznavanja znakova ograničenja brzine te analizira promjene ograničenja. Dovoljan je jedan dodir gumba memorije da tempomat prilagodi vašu brzinu u skladu s ograničenjem.
Paket sigurnosti za vozača
Uz jedan dodir gumba memorije, automatski tempomat smanjuje vašu brzinu radi održavanja podešenog razmaka od vozila ispred vas u gužvama, a povećava je kad više nema gužve. 
Upozorenje na mrtvi kut pomoću senzora i vizualne projekcije na bočnom ogledalu upozorava vozača na vozila u mrtvom kutu Vivara radi sprečavanja nesreća prilikom pretjecanja. Upozorenje na frontalni sudar skenira cestu ispred vas i upozorava vas na mogućnost sudara s vozilima ili pješacima. Po potrebi, automatsko kočenje u slučaju opasnosti počne kočiti neovisno o vozaču kako bi se izbjegao sudar.
Head up display
Jedinstven u ovom segmentu, omogućuje pogled na ključne informacije kao što su brzina i podaci tempomata projicirani na Head-Up Displayu u ravnini oka vozača Vivara-e. 
180° kamera za pregled straga

Zaboravite na stres prilikom parkiranja i manevriranja u skučenim dijelovima grada uz panoramsku kameru za pregled straga s prikazom od 180°¹ s projekcijom na 7“ dodirnom zaslonu¹.

 

¹Uz nadoplatu.

 

Učinkovitost

IntelliGrip

Vivaro-e ima sustav IntelliGrip, uključujući posebne gume za gradilišta, za dodatno prianjanje na zahtjevnim podlogama kao što su blato, pijesak ili snijeg¹.

 

¹Dostupno / Od ožujka 2021.

 

Dodatna oprema Opel+

Istaknite svoju osobnost pomoću originalne Opel+ dodatne opreme i iskoristite svoj Vivaro-e na najbolji način. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

 

Slika se može razlikovati od proizvoda u prodaji.

Što je sljedeće?