Značajke

NEOGRANIČENA PRILAGODBA.

DIZAJN.

IMPRESIVAN NA PRVI POGLED.
Movano osvaja već na prvi pogled zahvaljujući funkcionalnom dizajnu kojim dostojno predstavlja vašu tvrtku. Impresivna prednja strana s LED dnevnim svjetlima u osnovnoj opremi za dodatnu vidljivost na cesti. 
INTERIOR
Movano podiže ljestvicu kad je riječ o dizajnu kabine zahvaljujući praktičnom i odlično opremljenom prostoru s funkcionalnim pretincima za odlaganje notesa, alata i opreme. Uživajte u udobnosti osobnog automobila uz lako ulaženje i brzo podesiva sjedala i upravljač. 

UČINKOVITOST VOŽNJE.

SJAJNE PERFORMANSE UZ NIŽE EMISIJE.
Više snage i više momenta uz manju potrošnju goriva – birajte između naprednih dizelskih motora BiTurbo s najviše 180 KS i s izlaznim momentom od 400 Nm, uz malu potrošnju i niske emisije. 
OPERATIVNI TROŠAK
Engineered to provide years of reliable service with minimum required servicing, Movano provides Low Total Cost of Ownership through a combination of money saving features.
 

SVESTRANOST.

OPCIJE SJEDALA
Prijevoz od točke A do točke B za čitav tim – u unutrašnjosti Opel Movana ima mjesta za do 7 ljudi, uključujući vozača i radnu opremu. 
PODESIV UREDSKI STOL
Pretvorite Movano u mobilni ured zahvaljujući preklopivom srednjem sjedalu koje služi kao podesivi uredski stol. Uključuje i okretnu policu za prijenosno računalo vozača. 
GORNJI PRETINCI
Držite sve na jednom mjestu tijekom vožnje. Jednostavno odložite važne stvari u gornje zatvorene pretince. 
FLEXTRAY PRETINAC ZA RUKAVICE
Veliki klizni pretinac za rukavice ukupne zapremnine do 10,5 litara i čiste, ravne površine olakšavaju odlaganje alata nadohvat ruke. 
STOLIĆ NA IZVLAČENJE
Koristite vozačku kabinu kao mali ured – uz stolić na izvlačenje i podložak s držačem čaše koji se mogu ugraditi ispred suvozačkog sjedala. 
PRETINCI U BOČNIM VRATIMA
Odložite sve potrebne stvari u prostrane džepove u vratima. Pretinac u bočnim vratima omogućuje odlaganje 1,5-litrene boce s vodom. 

POVEZIVANJE.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: multimedijski i navigacijski sustav s radijem i 7˝ dodirnim zaslonom u boji pruža izvrsnu vrijednost za novac. 
BEŽIČNO PUNJENJE
Jednostavno stavite svoj pametni telefon 1  u odjeljak za telefon s integriranim indukcijskim punjačem za bežično punjenje baterije. 
RADIO 15 USB
Prijemnik s integriranim zaslonom, koji prikazuje i vrijeme te pruža univerzalne mogućnosti povezivanja putem USB-a i sustava Bluetooth ® . Izlaz 2 x 15 W. Digitalni radio DAB+ dostupan je uz nadoplatu. 

SIGURNOST.

PREGLED STRAGA
Prilikom vožnje prema naprijed, opcija kamere s pogledom straga neprekidno pruža odličan pogled na promet iza vašeg vozila - čak i kad vozite furgon bez stražnjih prozora. 
UPOZORENJE NA BOČNI MRTVI KUT
Upozorenje na bočni mrtvi kut detektira druga vozila pokraj vas te vas upozorava čim vozilo uđe u jedan od vaših mrtvih kuteva. 
POMOĆ KOD BOČNOG VJETRA
Sustav pomoći kod bočnog vjetra automatski detektira udare bočnog vjetra i suzbija njihov utjecaj povećavajući stabilnost. 
SIGURNOST U TRAKU

Sustav upozorenja pri izlasku iz voznog traka1 detektira promjenu traka i u slučaju promjene bez najave upozorava vas vizualnim i zvučnim signalima.

 

1Dostupno samo s Paketom napredne pomoći za sigurnost.

 
POMOĆ PRI PARKIRANJU
Pomoć pri parkiranju zvučnim i vizualnim upozorenjima pomaže spriječiti slučajna oštećenja prilikom parkiranja prema naprijed, natrag ili bočno. 
SECURITY
Sustav za zaštitu vozila s protuprovalnim alarmom koristi volumetrijske senzore pokreta i štiti čitavo vozilo od provale. Blokade su dostupne uz nadoplatu. 
KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Kamera za pregled straga pri parkiranju daje jasan pregled područja iza vas na 7” navigacijskom zaslonu1 i omogućuje precizno parkiranje.

 

1U slučaju standardnog Radija 15 USB, pregled straga prikazuje se na 3,5'' LCD zaslonu integriranom u retrovizoru.

 

 

ZAŠTITA TERETA.

TERETNI PROSTOR
Učvrstite svoj teret brzo i sigurno rješenjima za učvršćivanje tereta koja možete naručiti direktno iz tvornice. 
ZAŠTITA TERETA
Prevezite svoj teret bez oštećenja unutrašnjosti zahvaljujući zaštitnim drvenim oblogama i zaštiti teretnog prostora. 
ZAŠTITA PROZORA
Čvrsta čelična mreža u skladu s ISO standardima štiti prozor bez ometanja preglednosti. 
LED SVJETLO ZA TERET
Jasnu preglednost tereta prilikom ulaska u teretni prostor u svakom trenutku jamče vam svijetla LED svjetla. 

UDOBNOST.

UDOBNA SJEDALA ZA VOZAČA
U dodatnoj opremi dostupno je duboko profilirano sjedalo za vozača s podesivom lumbalnom potporom i naslonom za ruku, podesivo po visini. Dostupno i kao sjedalo za suvozača. 
SJEDALO S OVJESOM ZA VOZAČA
Uz nadoplatu dostupno sjedalo s ovjesom za vozača ima mogućnost podešavanja ovjesa te je idealno za vožnju neravnim terenom ili za dulja putovanja. 
ELEKTRONIČKA KONTROLA KLIME
Zadržite svježinu zahvaljujući elektroničkoj kontroli klime koja automatski podešava pravu temperaturu i održava odabranu klimu u unutrašnjosti. 
PUTNO RAČUNALO
TFT zaslon od 3,5” unutar sklopa s instrumentima odlično prikazuje jasno čitljive informacije, npr. kilometražu ili trajanje vožnje kao i upozorenja naprednih sustava pomoći vozaču. 
GRIJANJE PARKIRANOG VOZILA
Uživajte u trenutačno ugodnoj klimi i čistim staklima od samog pokretanja. Dostupno s tajmerom s mogućnošću programiranja, koji također nadzire temperaturu u kabini i ciklus grijanja. 

OPEL+ DODACI.

Zadovoljava vaše individualne potrebe.

Istaknite svoju osobnost pomoću originalne Opel+ dodatne opreme i iskoristite svoj Movano na najbolji način. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Premium presvlake sjedala
PRIKAŽI DETALJE
Podne prostirke za sve vremenske uvjete
PRIKAŽI DETALJE
Zaštitna rešetka bočnog prozora
PRIKAŽI DETALJE
Umetak za držače čaša
PRIKAŽI DETALJE
Kuka za vuču
PRIKAŽI DETALJE
Krovni nosač za ljestve
PRIKAŽI DETALJE

SLJEDEĆI KORACI.