Skip To Content
Značajke

Novi Opel Movano-e

Savršen njemački alat za svaki posao

Dizajn

Dizajn vanjštine
Pokažite svijetu da mislite ozbiljno. Novi Movano-e ima nov moderan stil koji ostavlja bez daha i unapređuje već legendarnu funkcionalnost s urednim profesionalnim izgledom. 
Udobnost u kabini
Prostrana unutrašnjost u novom Movanu-e pruža visoku funkcionalnost i udobno radno okruženje. To je svestran mobilan ured s naprednim digitalnim povezivanjem preko usluge OpelConnect. Ima prostora za tri osobe sprijeda i do četiri osobe straga. 

Svestranost

Stilovi karoserije i dimenzije
Novi Opel Movano-e dolazi s izborom vrsta karoserije s četiri različite dužine i tri visine unutar dvije različite linije:
 
  • furgon, dva reda sjedala, šasija s kabinom, šasija s dvostrukom kabinom, šasija s jednostrukom kabinom i platforma s kabinom
  • tvorničke prerade za modele kipera i modele s bočnim otvaranje
  • četiri bruto mase vozila (GVW): 3,0 t, 3,3 t, 3,5 t i 4,0 t
 
Vrhunska svestranost teretnog prostora
Teretni prostor u novom Movanu-e među najboljima je u klasi s jednostavnim pristupom kroz vrata koja se široko otvaraju i kapacitetom do 17,0 m³ bez kompromisa za bateriju koja je ugrađena ispod poda teretnog područja. S prostorom za do četiri europalete možete konfigurirati svoj Movano-e za maksimalan kapacitet s utovarom sve do krova na svakom modelu za bolji pristup i to sve s maksimalnom sigurnošću zahvaljujući zaštiti za pod i bočne ploče1.
 
1 Uz nadoplatu
 

Teret

Nosivost
Opel Movano-e ima vrhunsku kompetitivnu nosivost od najviše 1890 kg. Dostupno u dvije različite bruto mase vozila: 3500 kg i 4000 kg 
Sigurnost tereta i pregrada
Prostor i udobnost za vas, vaše ljude i vaš teret. Puno praktičnih prostora za pohranu nadohvat su ruke u čitavoj kabini, što uključuje i siguran prostor za pohranu ispod sjedala. Konfigurirajte svoj prostor onako kako najbolje odgovara potrebama vašeg poslovanja, što uključuje pregradu s prozorom ili bez prozora i puno sidrišnih točaka za teret tako da svaki teret bude siguran u prijevozu.
 

Povezivanje

Sustav za informiranje i zabavu
Vozač i putnici dobro su zbrinuti u novom Opel Movanu-e s digitalnim radijem, Bluetooth tehnologijom i USB povezivanjem. Više razine opreme imaju digitalni dodirni zaslon od 5 inča i opciju dodavanja integriranog satelitskog navođenja. 
Kamera za pregled straga
Kamera za vožnju unatrag čini upravljanje novim Movanom-e sigurnijim i preciznijim. Omogućuje vozaču pregled područja iza vozila na dodirnom zaslonu tijekom upravljanja i ukazuje na smjer s obojenim linijama za navođenje. Automatski se aktivira kada je mjenjač u položaju za kretanje unatrag ili kada su stražnja vrata otvorena te se može kombinirati sa senzorima za udaljenost pri parkiranju unatrag za dodatnu sigurnost. 

Movano kabina

Prednja sjedala
Pojedinačna prednja sjedala uključuju naslone za glavu od pjene koji se mogu ukloniti i podesiti, podesive naslone sjedala i uzdužnu podesivost.
 
Središnje sklopivo sjedalo
Stvara koristan stol za postavljanje prenosivog računala ili kutije s hranom kada vozilo miruje s dva praktična držača za piće.
 
Mobilni ured
Korisna klip ploča koja se može spremiti unutar ploče s instrumentima kada nije potrebna. Može se upotrijebiti i kao stalak za pametni telefon ili tablet s odgovarajućim adapterom za dodatnu opremu.
 
Vozačko sjedalo sa zračnim ovjesom
Idealno za neravan teren i veće udaljenosti. Četverosmjerno podešavanje s nepomičnim naslonom za ruke i podesivom osjetljivosti ovjesa u rasponu od 40 kg do 130 kg. 
Pregršt pretinaca
Puno pretinaca u čitavom prostoru kabine u novom Movanu-e za svu dokumentaciju za vaš teret i korisne svakodnevne poslovne alate, uključujući pretinac za rukavice, podloške za pohranu i gornji prostor za pohranu, držače za piće i praktične pretince na vratima1.

1 Dostupnost ovisi o tržištu
 
...za sve vaše potrebe
Na nekim modelima postoji čak i korisni dvoslojni gornji prostor za pohranu1.
 
1 Dostupnost ovisi o tržištu
 

Pomoć vozaču

Elektronički program stabilnosti (ESP)
ESP sustav upotrebljava kočenje kotačima i motorom za ograničenje okretaja kotača u slučaju slabijeg prianjanja zajedno sa sustavom kontrole vučne sile. Integrirani sustav prilagodljive kontrole tereta pomaže u održavanju prvotne rute novog Movana-e u teškim uvjetima tako što prilagođava ESP vozila u skladu s težinom i raspodjelom tereta. 
Prepoznavanje znakova ograničenja brzine
Radeći zajedno s tempomatom, ovaj sustav vizualno prepoznaje znakove na cesti i upozorava vozača o lokalnim ograničenjima brzine.
 
Tempomat s limitatorom brzine
Omogućuje održavanje stalne brzine vozačima ili ograničavanje najveće brzine vozila. 
Upozorenje na izlazak iz voznog traka
Trajno nadzire cestu putem pametne kamere koja se nalazi iznad retrovizora. Ako vozilo izađe iz traka oglasit će se zvučno upozorenje koje poziva na oprez. 
Upozorenje za promet pri vožnji unatrag
Ovaj sustav prepoznaje nadolazeća vozila preko stražnjeg senzora iza novog Movana-e i oglašava zvučno upozorenje za vozača te time pomaže izbjeći nesreće pri izlasku iz parkirališnog mjesta vožnjom unatrag. 
Poboljšana pomoć pri kočenju
Sustav1 zvučno upozorava vozača o opasnoj situaciji pred njim. Ako se drugo vozilo previše približi, sustav automatski pokreće kočenje u slučaju da vozač ne uspije reagirati.
 
1  Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja unutar sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.
 
Upozorenje na bočni mrtvi kut
Sustav upozorenja na bočni mrtvi kut upozorava vozače kada je opasno prijeći u drugi trak zbog vozila ili predmeta koji se nalaze u njihovom mrtvom kutu.
 

Sljedeći koraci