SKIP TO CONTENT
Ključne značajke

OPEL COMBO-e CARGO.

Vrijeme je da otkrijete ključne značajke.

TERET.

 DIMENZIJE
Zahvaljujući impresivnoj najvećoj utovarnoj duljini od 3440 mm1, Cargo je izvana kompaktan, ali iznutra nevjerojatno prostran.
 
1Dimenzije se mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji. Najveća utovarna duljina od 3090 mm na Combu-e sa standardnim međuosovinskim razmakom i 3440 mm na Combu-e s dugim međuosovinskim razmakom s otvorenim pregradnim poklopcem i preklopljenim sjedalima.
TERETNI PROSTOR
Zahvaljujući maksimalnom prostoru za teret od 3,8 m3(1), Combo-e Cargo ima dovoljno mjesta da zadovolji sve vaše potrebe pa možete bez poteškoća prevoziti i vrlo velike predmete.
 

1Do 3,8 m3 prostora za teret u Combu-e sa standardnim međuosovinskim razmakom i 4,4 m3 u Combu-e s dugim međuosovinskim razmakom, putničkom klupom i pregradnim poklopcem.

 

NOSIVOST

Velika nosivost od 800 kg znači da nijedan teret nije problem za Combo-e Cargo što ga čini savršenim poslovnim partnerom. Pokazatelj preopterećenja1 mjeri težinu tereta u stražnjem dijelu i aktivno upozorava vozača ako je prekoračena nosivost vozila.

 

1 Opcija dostupna samo na odabranim tržištima.

 
VRATAŠCA ZA PROVLAČENJE TERETA

Uklonjiva vratašca1 u pregradi iza suvozačevog sjedala omogućuju vam jednostavno prevoženje izuzetno dugačkih predmeta.


1 Uz nadoplatu

 
STRAŽNJA KROVNA VRATAŠCA

Trebate premjestiti izuzetno dugačak teret kao što su ljestve? Praktična stražnja krovna vratašca1 otvaraju se za 40° i omogućuju sigurniju pohranu dužih predmeta tijekom prijevoza.


1 Uz nadoplatu

 
UNUTARNJA POHRANA
S pregršt pametnih pretinaca, Combo-e Cargo ima mjesta za svu vašu opremu.
 

SVESTRANOST.

SUVOZAČKA KLUPA

Smjestite čak troje putnika u prvi red zahvaljujući suvozačkoj klupi1. Potpuno je preklopite kako biste dobili dodatni prostor za utovar ili je pretvorite u stol – čime Combo-e Cargo postaje mobilni ured.

 

1 Uz nadoplatu

 
SKLOPIVO PUTNIČKO SJEDALO
U trenucima kada vam samo teret pravi društvo tijekom vožnje, suvozačko sjedalo možete jednostavno preklopiti u pod kako biste dobili još više svestranog prostora za utovar.
 
PREGRADA KABINE

Pregrade za teret1 štite vas, vaše putnike i teret jer sprječavaju prodiranje predmeta u prednju kabinu – dostupne su izvedbe u obliku čvrste pregrade ili pregrade sa staklenim oknom i rešetkom.

 

1 Uz nadoplatu

 
VRATA

Jednostruka ili dvostruka klizna vrata1 olakšavaju pristup stražnjoj strani Comba-e i otklanjaju svaku opasnost od ogrebotina tijekom parkiranja na uskim mjestima.

 

1 Uz nadoplatu.

 
VRATAŠCA

Na stražnji dio Comba-e postavite stražnja podizna vrata1 ili asimetrična krilna vrata s prozorom za veću vidljivost koji su posebno dizajnirani tako da savršeno odgovaraju vašim potrebama.

 

¹Uz nadoplatu

 
VARIJANTE
Combo-e Cargo dostupan je u dvije dužine – 4,4 m za regularnu verziju i 4,75 m za verziju s dugim međuosovinskim razmakom i dodatnim prostorom za utovar. Odaberite vozilo s dva reda sjedala za prijevoz petero putnika, uključujući vozača. 

DIZAJN.

VANJŠTINA
Pravi Opel s izdržljivim, funkcionalnim dizajnom koji odražava njemačku kvalitetu. Combo-e Cargo savršen je predstavnik vašeg poslovanja. 
UNUTRAŠNJOST
Povišeni položaj sjedenja, bezbrojne mogućnosti slaganja tereta, intuitivne kontrole i ozbiljna svestranost čine pametnu kabinu Comba-e savršenom za svaku namjenu uz udobnost putničkog automobila.  
LED DNEVNA SVJETLA

LED dnevna svjetla1 su učinkovita i paze da vi i ostali vozači na cesti budete sigurni i preko dana.

 

1 Uz nadoplatu

 

SIGURNOST I INOVACIJE.

AUTOMATSKO KOČENJE U SLUČAJU OPASNOSTI
Automatsko kočenje u slučaju opasnosti1 s detekcijom pješaka upozorava vas na mogući sudar s pješakom ili drugim vozilom2. U slučaju da ne poduzmete nikakve radnje, automobil automatski koči.
 

1 Uz nadoplatu.

2 Automatski djeluje na brzinama iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Za brzine od 0 do 30 km/h mjerni parametar usporavanja za smanjivanje brzine udara u sudaru iznosi 0,9 g. Za brzine od 30 do 85 km/h sustav smanjuje brzinu za maksimalno 22 km/h. Nakon tog praga vozač mora sam kočiti kako bi dodatno smanjio brzinu. Radni raspon brzine u sustavu automatskog kočenja u slučaju opasnosti s detekcijom pješaka ovisi o otkrivenoj prepreci (predmet u pokretu: od 5 do 85 km/h; predmet u mirovanju: od 5 do 80 km/h; pješak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

POMOĆ ZA OSTANAK U TRAKU

Sustav pomoći za ostanak u traku1 upozorava vozača na izlazak iz traka i nježno ispravlja putanju ako vaš Combo-e krene neočekivano izlaziti iz prometnog traka te vas drži na ispravnoj putanji.

 

¹ Uz nadoplatu

 
PREPOZNAVANJE ZNAKOVA OGRANIČENJA BRZINE

Sustav prepoznavanja znakova ograničenja brzine1 očitava prometne znakove, prepoznaje promjene u ograničenjima brzine i upozorava vozača da prilagodi brzinu.

 

1 Uz nadoplatu.

 
SIGURNOST I ZRAČNI JASTUCI

Zračni jastuk na vozačevoj strani je standard za sve modele. Model Crew Van dodatno ima zračni jastuk na prednjoj suvozačevoj strani i dva bočna.

Opcija od šest zračnih jastuka uključujući zračne zavjese za maksimalnu zaštitu dostupna je uz nadoplatu za sve modele1.

 

1 Uz nadoplatu.

 
UPOZORENJE NA BOČNI MRTVI KUT

Upozorenje na bočni mrtvi kut1 automatski prati i upozorava u slučaju nadolazećih vozila u paralelnom traku i u mrtvim kutovima, čime vozači mogu biti opušteniji pri mijenjaju trakova i uživati u jednoj brizi manje.

 

1 Uz nadoplatu.

 
SUSTAV ZA POMOĆ PRI VOŽNJI NA STRMINAMA

Sustav za pomoć pri vožnji na strminama1 funkcija je sustava IntelliGrip koji na kontroliran i oprezan način pomaže vozačima u sigurnoj vožnji i na najvećim strminama automatskim prilagođavanjem brzine i profila kočenja.

 

1 Uz nadoplatu.

 
BOČNA ZAŠTITA

Sustav bočne zaštite1 upotrebljava 12 senzora kako bi upozorio na prepreke koje bi mogle biti nevidljive prilikom ulaska u zavoj pri niskoj brzini i to pomoću vizualnih i zvučnih upozorenja na zaslonu sustava za informiranje i zabavu.

 

1 Uz nadoplatu

 
SURROUND KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Surround Rear Vision1 upotrebljava dvije kamere za prikazivanje okruženja vozila na digitalnom zaslonu veličine 5“ čime omogućuje vozaču nenadmašenu vidljivost – čineći ulazak i izlazak iz uskih parkirnih mjesta nevjerojatno jednostavnim. 

 

1 Uz nadoplatu

 
KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Slika s kamere za pregled straga1 prikazuje se na zaslonu osjetljivom na dodir od 8“ s virtualnim smjernicama koje pojednostavljuju vožnju unatrag.

 

1 Uz nadoplatu.

 
HEAD-UP DISPLAY

S virtualnim zaslonom Head-Up Display1, ključne informacije kao što su brzina i upozorenje na umor vozača pojavljuju se na staklenom zaslonu iza upravljača, tako da ne morate micati pogled s ceste.

 

1 Uz nadoplatu 

 
KONTROLA STABILNOSTI PRIKOLICE 
Kontrola stabilnosti prikolice pametan je sustav koji prati stabilnost vučene prikolice i automatski prilagođava brzinu vozila s pomoću okretnog momenta motora i kočenja na svim kotačima kako bi prigušio prekomjerne i potencijalno opasne vibracije.  
 
POKAZATELJ PREOPTEREĆENJA

Za dodatnu sigurnost pri prijevozu teških tereta zadužen je pokazatelj preopterećenja1 u prtljažnom prostoru koji upozorava kada je ograničenje vozila dostignuto ili prekoračeno.

 

1 Opcija dostupna samo na odabranim tržištima.

 

 

POVEZIVANJE.

NAVIGACIJA 

Multimedia Navi Pro1 s naprednim sustavom glasovnog upravljanja i punom navigacijom bez imalo stresa dovest će vas na odredište. Samo odaberite svoje odredište i pustite satelitskoj navigaciji da odradi svoje i isplanira rutu.

 

1 Uz nadoplatu

 

 
BEŽIČNO PUNJENJE

Combo-e Cargo ima sustav bežičnog punjenja1 s kojim svoj mobitel možete puniti u pokretu, u bilo kojem trenutku i bez potrebe za kabelima.

 

1 Uz nadoplatu

 
OPELCONNECT USLUGE1
Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu.  
 
  • Osjećaj sigurnosti: Hitni poziv, poziv u slučaju kvara i informacije o statusu vozila. 
  • Praktičnost: Daljinske funkcije za brave na vratima, trubu i svjetla.
  • Pametna vožnja: Uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo i upravljanju putovanjem. 

 

1Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

VOZNA DINAMIKA.

INTELLIGRIP

Pametni sustav IntelliGrip1 prilagođava se uvjetima niskog prianjanja poput vožnje u blatu, pijesku ili snijegu, a dostupno je s pet posebnih načina vožnje.

 

1 Uz nadoplatu

 

ZABAVNE ČINJENICE.

OPEL+ DODATNA OPREMA.

Sve za vaše potrebe.

Istaknite svoju osobnost pomoću originalne Opel+ dodatne opreme i iskoristite svoj Combo Cargo na najbolji način. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

Slika se može razlikovati od proizvoda u prodaji.

 

Pametni zidni punjač
PRIKAŽI DETALJE
Kabel za punjenje
PRIKAŽI DETALJE
Torba za kabel
PRIKAŽI DETALJE
Kvalitetni podovi
PRIKAŽI DETALJE
Krovni nosač
PRIKAŽI DETALJE
Gumene podne prostirke
PRIKAŽI DETALJE

SLJEDEĆI KORACI.