Prethodna
 • Opel, Onstar, Overview, Header
Slijedeća
 • Automatski poziv u slučaju sudara
 • Hitna dežurna linija 0-24
 • Pomoć u slučaju krađe vozila
 • Pomoć na cesti
 • Aplikacija za pametni telefon
 • Rezervacija hotela
 • Pronađi parkirno mjesto
 • Dijagnostika vozila
 • Preuzimanje odredišta

OCJENA KORISNIKA:

Prethodna
Slijedeća

ONSTAR USLUGE.

OnStar usluge bit će dostupne do 31.12.2020.

Prethodna
 • Opel, OnStar, Crash Assistance

  TRENUTAČNA POMOĆ.

  Vožnja uz dobar osjećaj: OnStar je uz vas u slučaju nesreće. Čak i ako ne možete sami pozvati pomoć.

 • Opel, OnStar, Emergency Call

  HITNA DEŽURNA LINIJA 24 SATA DNEVNO.

  Vrtoglavica, gubitak svijesti, lupanje srca: ako vama ili nekom od vaših putnika ili prolaznika zatreba medicinska pomoć, tu smo za vas.

 • Opel, OnStar, Stolen Vehicle Assistance

  POMOĆ U SLUČAJU KRAĐE VOZILA. POMOĆI ĆEMO VRATITI GA.

  Automobil vam je ukraden? Možemo pomoći policiji da ga pronađe. Ostanite za petama kradljivcima pomoću sustava OnStar.

 • KVAR? ONSTAR!

  Dogodio vam se kvar na cesti, noć je, a baterija mobitela se ispraznila? Samo pritisnite OnStar gumb za usluge kako biste se povezali s Opelovom službom pomoći na cesti.

Slijedeća
Prethodna
 • POMOĆ U SLUČAJU SUDARA

 • HITNA DEŽURNA LINIJA 0-24

 • POMOĆ U SLUČAJU KRAĐE VOZILA

 • POMOĆ NA CESTI

Slijedeća
Prethodna
 • Opel, OnStar, Smartphone App

  SVE POD KONTROLOM – APLIKACIJA ZA PAMETNI TELEFON.

  Kako daleko mogu ići prije ponovnog punjenja spremnika? Je li tlak u gumama dobar? Gdje sam točno parkirao? Saznajte pomoću pametnog telefona i prije nego izađete iz kuće.

Slijedeća
Prethodna
 • APLIKACIJA ZA PAMETNI TELEFON

Slijedeća
Prethodna
 • Opel, OnStar, Hotel Booking

  HANDS-FREE REZERVACIJA HOTELA.

  Promjena plana? Preumorni ste da biste nastavili voziti? Naši savjetnici pobrinut će se za rezervaciju hotela¹ usput. Samo pritisnite plavi gumb za usluge!

 • Opel, OnStar, Find Parking

  UVIJEK PRONAĐITE PARKIRNO MJESTO.

  Nema više vozikanja po gradu u potrazi za slobodnim parkirnim mjestom. Na dodir gumba naši će vam savjetnici pronaći parkirno mjesto.¹

 • Opel, OnStar, Vehicles Diagnostics

  BEZ NEUGODNIH IZNENAĐENJA – DIJAGNOSTIKA VOZILA.

  Vi niste u unutrašnjosti svojeg automobila – ali OnStar jest!
  Ako se u kokpitu upali svjetlo upozorenja ili se jednostavno čini da nešto nije u redu, samo pitajte OnStar.

 • Opel, OnStar, Destination Download

  TOČNO DO CILJA – PREUZIMANJE ODREDIŠTA.

  Tražite određeni restoran ili sljedeću benzinsku postaju? Nema problema: Uz funkciju preuzimanja odredišta¹ uvijek ste korak ispred.

Slijedeća
Prethodna
 • REZERVACIJA HOTELA

 • PRONAĐI PARKIRNO MJESTO

 • DIJAGNOSTIKA VOZILA

 • PREUZIMANJE ODREDIŠTA

Slijedeća
Opel, OnStar, Smartphone App

KAKO ONSTAR ŠTITI VAŠU PRIVATNOST.

Samo jedna osoba odlučuje o tome što OnStar može ili ne može: VI.

Važne informacije o OnStar uslugama.

KAKO SE POVEZATI SA SUSTAVOM ONSTAR


OnStar gumbi u vašem automobilu


Vaša aplikacija za pametni telefon


Dovoljan je jedan poziv

Close

Točno do cilja - Preuzimanje odredišta

● Kamo želite ići? Pritisnite gumb za usluge i recite nam. Vaš OnStar savjetnik će potražiti adresu željenog odredišta i poslati je u vaš ugrađeni Opelov navigacijski sustav. Vi se samo ugodno smjestite i počnite voziti.

● Štedite vrijeme i čuvajte živce: OnStar funkcija preuzimanja odredišta omogućuje vam laku promjenu odredišta tijekom vožnje.

¹Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima. Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

Close

Bez neugodnih iznenađenja - Dijagnostika vozila

Uz sustavnu dijagnostiku vozila u svakom trenutku znate kakav je status kako biste, u slučaju sumnje, mogli reagirati na vrijeme.¹

 

● Upozorenja dijagnostike u realnom vremenu omogućuju vam trenutačne informacije o stanju vašeg automobila. Ako OnStar otkrije da nešto nije u redu, na primjer jedna od guma je prazna, automatski će vas upozoriti – bez obzira na to jeste li u automobilu ili ne. OnStar vam svaki mjesec šalje e-mail. U njemu su navedeni najvažniji radni podaci vašeg vozila – od stanja ulja do tlaka u gumama – znači da imate praktičan pristup najvažnijim informacijama.

● Upalilo se svjetlo upozorenja u kokpitu? Jednostavno pritisnite gumb za usluge i razgovarajte sa svojim OnStar savjetnikom. Uz pomoć dijagnostike na zahtjev OnStar savjetnik može utvrditi ima li oštećenja, koliko su ozbiljna i trebate li otići u servis.

● Trebate li stvarno otići u servis? OnStar će vam jasno reći je li to doista nužno: Vaš OnStar savjetnik šalje adresu najbližeg Opelovog ovlaštenog servisa direktno u vaš ugrađeni Opelov navigacijski sustav.²

¹ Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

² Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

Close

SVE POD KONTROLOM – APLIKACIJA ZA PAMETNI TELEFON.

Uz najnovije smartphone aplikacije za OnStar, jednostavnost korištenja prelazi u novu dimenziju. A usto je i zabavno.¹

● Jednostavno pozovite na svojem mobitelu važne informacije o vozilu, kao što je tlak u gumama, stanje ulja i razina goriva – kadgod to želite.

● Zaboravili ste zaključati automobil? Nema problema! Jednostavno zaključajte i otključajte vrata na automobilu pomoću pametnog telefona.²

● Zaboravili ste gdje ste parkirali? Locirajte svoje vozilo online.

● Uključite svjetla i potrubite: Lako ćete vidjeti i čuti gdje vam je automobil.

● Locirajte svoje odredište praktično na pametnom telefonu i pošaljite adresu u ugrađeni Opelov navigacijski sustav.³

Kako biste dobili sve mobilne usluge sustava OnStar, samo preuzmite i instalirajte aplikaciju myOpel sa stranica Google Play Store za Android mobilne uređaje ili sa stranica App Store za Apple iOS uređaje.

 

Ako slučajno nemate kod sebe pametni telefon s aplikacijom myOpel za OnStar, dovoljan je jedan poziv usluzi OnStar. Nakon provjere vašeg sigurnosnog PIN-a, OnStar savjetnik moći će locirati vaše vozilo i daljinski ga zaključati ili otključati. Isto vrijedi i ako je automobil slučajno zaključan iznutra pa ne možete ući.

¹Preduvjet za korištenje aplikacije myOpel je aktivan OnStar račun i pokrivenost i dostupnost mobilne mreže. Primjenjuju se Uvjeti korištenja. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila, razine opreme ili OnStar pakete. Kliknite ovdje za više informacija. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.
²Daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata nije dostupno za Merivu. Kliknite ovdje za više informacija.
³Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

Close

KVAR? ONSTAR!

Dogodio vam se kvar u mjestu koje ne poznajete? Slab je prijem mobitela? Baterija mobitela možda je prazna? Pritisnite OnStar gumb Servis da biste razgovarali sa savjetnikom.¹ Savjetnik će zabilježiti vaš problem i pomoći vam da dobijete odgovarajuću pomoć. OnStar će kontaktirati Opelovu pomoć na cesti i oni će poslati stručni tim za popravak kvarova na vašu lokaciju.²

¹Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

²OnStar će na vašu lokaciju poslati stručni tim za popravak kvarova. Ako je vaš automobil pokriven razdobljem jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo, OnStar će vas povezati s Opelovom službom pomoći na cesti, koja će poslati besplatnu pomoć u skladu s uvjetima programa Opelove pomoći na cesti. Ako je za vaše vozilo razdoblje jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo isteklo, davatelj usluge popravka kvara može primijeniti naknadu za pružene usluge.

Close

Naši OnStar savjetnici rado će vam pronaći parkirno mjesto i obavijestiti vas o dostupnosti u realnom vremenu, kao i o radnom vremenu i cijenama parkiranja (preko web-stranice Parkopedia).¹ Ako želite, mogu i poslati adresu garaže za parkiranje na vašu satelitsku navigaciju.

¹ Putem Parkopedia.com - Dostupno samo za parkirališta navedena na Parkopedia.com - Dostupnost vrijedi samo u trenutku kontakta s uslugom OnStar.

Close

Tko ne bi želio osobnog pomoćnika? Uz OnStar, kad god trebate pronaći hotelsku sobu u novom gradu, naši će vam savjetnici rado pomoći¹:

 

● Naši savjetnici mogu vam potražiti, usporediti i rezervirati hotelsku sobu (omogućuje booking.com).
● Sve što trebate napraviti: usmeno potvrdite kakvu sobu želite i navedite podatke o svojoj kreditnoj kartici.
● OnStar savjetnici mogu čak preuzeti adresu hotela na vaš ugrađeni sustav satelitske navigacijske.
● Morate izmijeniti rezervaciju? Nema problema! Samo dajte savjetniku broj puta i svoju e-mail adresu i on će se pobrinuti za ostalo.

¹OnStar savjetnik može vam pomoći rezervirati hotel putem platforme booking.com. Ako koristite ovu uslugu, uvjeti vaše hotelske rezervacije i podaci koje ste dali OnStar savjetniku šalju se izravno sustavu booking.com. Oni ovise o uvjetima korištenja i izjavi o zaštiti privatnosti platforme booking.com, koje možete pronaći na booking.com, kao i o važećim odredbama i uvjetima za vaš hotel. Booking.com će vam poslati e-mail s potvrdom rezervacije. Ako ne želite da booking.com primi vaše osobne podatke, nemojte koristiti tu uslugu. Napominjemo da vam OnStar pomaže izvršiti rezervaciju i nije odgovoran za usluge koje pruža booking.com ili odabrani hotel. E-mail adresa i kreditna kartica su obavezni.

Close

Vaša privatnost. Vaša odluka.

Zaštitite svoju privatnost – na dodir gumba. OnStar ne može ništa bez vašeg odobrenja.

● Radi vaše sigurnosti, sami određujete PIN prilikom postavljanja svojeg računa. Ako želite koristiti daljinsko otključavanje vrata¹ ili pomoć u slučaju krađe vozila, OnStar savjetnik zatražit će ga od vas. Time je sve jasno: samo vi imate pristup svojem automobilu.

● Ako gumb za privatnost držite pritisnutim oko pet sekundi, prikrit ćete lokaciju svojeg automobila u bilo kojem trenutku. Ako se predomislite, ponovno pritisnite gumb za privatnost na pet sekundi kako biste otkrili svoju lokaciju. Jedina iznimka: stvarni hitni slučaj.²

● Vaša privatnost nam je važna: Nikada nećemo proslijediti vaše osobne podatke bez vaše suglasnosti. Vaši podaci bit će otkriveni samo sustavu OnStar i društvu GM Holdings LLC (SAD), njegovim povezanim društvima (npr. Opel Automobile GmbH), vašim odabranim/preferiranim ovlaštenim partnerima, društvima koja pružaju ili obavljaju usluge OnStar i, na vaš zahtjev, drugim uslužnim društvima.

¹ Daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata nije dostupno za Merivu. Za više informacija kliknite.

²U slučajevima kao što je sudar ili krađa vašeg vozila.

Close

Pomoć u slučaju krađe vozila. Pomoći ćemo vratiti ga

Ako vaš automobil nije tamo gdje ste ga ostavili, vjerojatno je ukraden. OnStar¹ može pomoći policiji da ga pronađe.

 

Sve što trebate jest prijaviti krađu policiji. Vaš OnStar savjetnik tada može pomoći policiji u potrazi za automobilom.

 

● OnStar locira vaš Opel putem GPS sustava i prati njegov put. Tako policija zna gdje je vaš automobil.

● Vaš OnStar savjetnik može trajno onemogućiti sustav paljenja vašeg automobila nakon što je motor isključen. To znači da kradljivac neće moći nastaviti vožnju.

¹Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Vaša aplikacija za pametni telefon

Vaše putovanje počinje na vašem mobitelu: Otključajte automobil i provjerite stanje ulja – čak i prije nego sjednete u automobil! Aplikacija myOpel za OnStar pomaže vam čak i ako ste zaboravili gdje ste parkirali svoj Opel – samo potrubite i uključite svjetla pomoću daljinskog upravljača.

 

S aplikacijom myOpel za OnStar¹ možete:

 

● Kontaktirati OnStar s bilo kojeg mjesta
● Pozvati važne informacije o vozilu kao što je tlak u gumama
● Zaključati ili otključati automobil²
● Locirati svoje vozilo online
● Uključiti svjetla ili potrubiti i odmah pronaći vozilo
● Poslati adrese odredišta u ugrađeni Opelov navigacijski sustav³ bez problema
● Kako biste mogli uživati u svim prednostima usluga aplikacije myOpel za OnStar⁴, nakon registracije kreirat će se vaš račun myOpel

Kako biste koristili OnStar na pametnom telefonu, jednostavno preuzmite aplikaciju myOpel iz trgovine Google Play. Ako koristite iPhone ili iPad, aplikaciju myOpel pronađite u svojoj trgovini aplikacija AppStore.

¹ Preduvjet za korištenje aplikacije myOpel je aktivan OnStar račun i pokrivenost i dostupnost mobilne i GPS mreže. Primjenjuju se Uvjeti korištenja. Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme ili OnStar pakete. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

² Daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata nije dostupno za Merivu. Kontaktirajte lokalnog Opel partnera za više informacija.

³ Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

⁴ Bez aktivne OnStar pretplate nećete moći koristiti prednosti usluga OnStar na aplikaciji myOpel.

 

Close
Opel OnStar - A direct call

Dovoljan je jedan poziv

 

Pritisnite plavi gumb za usluge u automobilu ili nas nazovite i razgovarajte s OnStar savjetnikom.

OnStar je dostupan 24 sata dnevno u mnogim europskim zemljama – i, naravno, na jeziku koji odaberete.¹

 

1Radi što bržeg javljanja na vaš poziv, u iznimnim slučajevima može vam se najprije javiti savjetnik na engleskom jeziku.

Close

Hitna dežurna linija 24 sata dnevno

Vama, vašem suputniku ili prolazniku treba hitna medicinska pomoć? Samo pritisnite gumb SOS i OnStar savjetnik će vam pomoći.

Vaš OnStar savjetnik proslijedit će vašu točnu lokaciju hitnoj medicinskoj službi i ona će poslati svoj tim na vašu lokaciju što je prije moguće.¹

¹Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

Close

Trenutačna pomoć u slučaju sudara: OnStar vam može spasiti život

● Pomoć u slučaju sudara: Čim se aktivira zračni jastuk, uključi se automatski poziv u slučaju sudara. Svi važni podaci o vozilu odmah se šalju u OnStar centar: lokacija, smjer vožnje, pa čak i težina nesreće.¹

 

● Razgovaramo s vama: Specijalizirani savjetnici usluge OnStar razgovarat će s vama putem vašeg hands-free zvučnika – čak i kad ste u inozemstvu, a poziv će biti na jeziku koji odaberete.²

 

● Svaka sekunda je važna: Čim dobijemo sve informacije i jasno je da vam je potrebna pomoć, OnStar savjetnik odmah će obavijestiti hitne službe.¹

¹Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

²Radi što bržeg javljanja na vaš poziv, u iznimnim slučajevima može vam se najprije javiti savjetnik na engleskom jeziku.

Close

Važne informacije

1. OnStar usluge bit će dostupne do 31.12.2020. Nakon tog datuma neće biti dostupne ni besplatne ni plaćene usluge, uključujući pozive u nuždi.

2. Sve usluge ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

3. OnStar usluge pruža tvrtka OnStar Europe Ltd. OnStar usluge zahtijevaju korisnički račun kod tvrtke OnStar Europe Ltd.

4. Da biste saznali više o OnStar uslugama, posjetite www.opel.hr/onstar.

5. Nakon 12-mjesečnog besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi OnStar usluga mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket.

6. OnStar pozivi u nuždi nisu eCall usluge, koje podliježu regulativi za eCall.

7. OnStar djeluje kao veza s postojećim hitnim službama. Slanje svih podataka o sudaru nije moguće u svim vozilima.

8. Određeni elementi aplikacije za pametne telefone možda nisu dostupni za sve automobile/razine opreme i mogu ovisiti o OnStar pretplati. Više pojedinosti o uslugama i njihovim ograničenjima potražite na www.opel.hr/onstar.

9. OnStar će na vašu lokaciju poslati stručni tim za popravak kvarova. Ako je vaš automobil pokriven razdobljem jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo, OnStar će se povezati s Opelovom službom pomoći na cesti, koja će poslati besplatnu pomoć u skladu s uvjetima programa Opelove pomoći na cesti. Ako je za vaše vozilo razdoblje jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo isteklo, davatelj usluge popravka kvara može primijeniti naknadu za pružene usluge.

10. OnStar savjetnik može vam pomoći rezervirati hotelsku sobu na servisu Booking.com u skladu s uvjetima korištenja i izjavom o zaštiti privatnosti servisa Booking.com, koje možete pronaći na web-mjestu Booking.com, kao i važećim uvjetima za vaš hotel. OnStar vam pomaže napraviti rezervaciju i nije odgovoran za usluge koje pruža Booking.com ili odabrani hotel. E-mail adresa i kreditna kartica su obavezni.

11. Dostupno samo za parkirališta navedena na servisu Parkopedia.com. Raspoloživost mjesta vrijedi samo u trenutku kontakta s uslugom OnStar i podložna je promjeni.

12. Određeni elementi usluge preuzimanja odredišta možda nisu dostupni za sve automobile/razine opreme. Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima. Više pojedinosti o uslugama i njihovim ograničenjima potražite na www.opel.hr/onstar.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar gumbi u vašem automobilu

Na dodir gumba: Tri gumba u vašem automobilu ključ su za sveobuhvatne usluge OnStar. Na taj način uvijek smo uz vas – osim ako ne pritisnete crni gumb i nestanete.

 

Tri gumba u kokpitu vaša su izravna veza sa sustavom OnStar:

● Plavi gumb za usluge promptno vas spaja s OnStar savjetnikom – na taj način možete koristiti većinu usluga OnStar.
● U hitnom slučaju pritisnite crveni gumb SOS. Odmah se povezujete s OnStar savjetnikom koji će osigurati pomoć što je prije moguće.
● Ako pritisnete crni gumb za privatnost na oko pet sekundi, OnStar više neće moći utvrditi lokaciju vašeg vozila – osim u hitnim slučajevima, kao što je prometna nesreća ili krađa vozila.