Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VJETROBRANSKO STAKLO.

Originalna Opel vjetrobranska stakla prethodno su premazana primerom te jamče savršeno pristajanje.

 

Budući da je vjetrobransko staklo važan element sigurnosti automobila, naša originalna vjetrobranska stakla prošla su testove sudara kako bi se osigurala visoka zaštita putnika.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

ODBOJNICI.

Originalni Opel odbojnici kvalitetni su dijelovi proizvedeni kako bi savršeno odgovarali i omogućili zadržavanje originalnog izgleda vašeg vozila.

 

Imitacije su proizvod obrnutog inženjeringa pa mogu zahtijevati bušenje dodatnih rupa ili savijanje dijelova kako bi se osigurala pravilna ugradnja. Ugradnjom imitacija može doći do narušavanja linija vozila, a time i do smanjene preprodajne vrijednosti. Originalni Opel odbojnici prošli su testove sudara na vozilima kako bi se osigurala visoka zaštita putnika.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

PREDNJA SVJETLA.

Oštećena svjetla ili pregorjele žarulje mogu prouzročiti opasne situacije u vožnji – stoga osigurajte bolju vidljivost za sebe i druge uz originalna Opel prednja svjetla i žarulje.

 

Svoje Opel vozilo održavajte dobro osvijetljenim kako bi vam vožnja bila ugodna, opuštena i, što je najvažnije, sigurna. Originalni Opel dijelovi jamče funkcionalnost i savršeno pristajanje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

GLAVČINE I LEŽAJEVI KOTAČA

Kada je gladak i učinkovit rad od kritične važnosti, originalne Opel glavčine i ležajevi kotača imaju kvalitetu, pouzdanost i funkcionalnost kakvu tražite – gdje god vozite.

 

Opel nudi povoljne popravke uz kompletnu ponudu dijelova koji savršeno odgovaraju. Originalni Opelovi kvalitetni kompleti za popravak dostupni su za ležajeve kotača većine modela.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

HLADNJACI.

Originalni Opel hladnjaci su pouzdani, lagani, otporni na koroziju i pružaju optimalne karakteristike prijenosa topline. Opel nudi kompletnu ponudu za sve primjene u vozilima. Hladnjak je srce sustava hlađenja svakog vozila. Omogućuje prijenos topline s tekućine za hlađenje motora u vanjski zrak dok čep hladnjaka omogućuje brtvljenje i dovođenje tlaka u sustav hlađenja. Originalni Opel hladnjaci osiguravaju savršeno pristajanje, oblik i funkciju. Originalni Opel dijelovi prošli su testove sudara kako bi se osigurala optimalna sigurnost putnika.

Ne tražite za svoje vozilo ništa manje od Opel kvalitete!

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

AMORTIZERI.

Proizvod visoke kvalitete za savršenu ugradnju i funkcionalnost osigurava pouzdan i izdržljiv rad. Sustav za stabilnost i udobnost vožnje podržava masu vozila, održava kontakt kotača s kolnikom i putnicima omogućuje ugodnu vožnju. Redovito održavanje ovjesa vašeg vozila iznimno je važno za njegovu upravljivost, ponašanje na cesti i reagiranje u opasnim situacijama.

 

Preporučujemo obaviti vizualni pregled i podmazivanje podvozja kod svake zamjene ulja, kao i temeljiti godišnji pregled ovjesa radi smanjenog trošenja guma.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE