Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ORIGINALNO OPEL MOTORNO ULJE.

Ulje 5W-30 dexos2 je novo, ekološko, visoko učinkovito ulje koje osigurava iznimnu snagu čišćenja, cjelokupnu zaštitu od trošenja motora te dodatno smanjuje potrošnju goriva. Ulje 5W-30 dexos2 omogućuje bolju čistoću i zaštitu motora od mulja i štetnih naslaga zahvaljujući poboljšanim aditivima u deterdžentu / disperzantu.

 

Omogućuje dulji vijek motora i održava učinkovitost sustava za smanjenje emisija (DPF i CAT) i kod dizelskih i kod benzinskih automobila zbog niskog udjela sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (SAPS). Korištenje ulja 5W-30dexos2 osigurava ekonomičniju potrošnju goriva.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

TEKUĆINA ZA KOČNICE.

Originalna Opel tekućina za kočnice DOT 4+ za hidrauličke sustave kočnica i spojki ima iznimno nisku temperaturnu viskoznost. Razvijena je za upotrebu s najnovijim ABS i ESP sustavima kako bi se osigurao trenutačan odziv kočnica.

 

Tekućina za kočnice DOT 4+ ima suho vrelište od najmanje 265°C dok vlažno vrelište iznosi najmanje 175°C. Sadrži učinkovite inhibitore korozije i antioksidanse, ima veliku toplinsku stabilnost i izvrsna svojstva zaštite od korozije. Niska viskoznost čak i na ekstremnim temperaturama jamči potpunu funkcionalnost kočnica za ABS i ESP sustave i omogućuje veću sigurnost.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

RASHLADNA TEKUĆINA.

Samo originalna Opel rashladna tekućina dugog vijeka trajanja Dex-Cool osigurava odgovarajuću zaštitu od smrzavanja i pregrijavanja sustava za hlađenje kao i odgovarajuću koncentraciju aditiva/inhibitora za zaštitu od korozije, kavitacije, naslaga i stvaranja pjene.

 

Osigurava potpunu, cjelogodišnju kompatibilnost svih komponenata i materijala korištenih u motorima, npr. čelika, aluminija, bakra, mjedi i plastike izloženih rashladnom sredstvu. Ova originalna Opel tekućina intenzivno je testirana, ima dokazanu valjanost i iste specifikacije kao i originalni tvornički označeni proizvod.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

OPEL SREDSTVO ZA PRANJE STAKLA.

Originalno Opel sredstvo za pranje stakla je koncentrat za sva godišnja doba namijenjen za sustave za pranje vjetrobranskog stakla sa svojstvima protiv smrzavanja za zaštitu sustava za pranje. Prikladno je za lepezaste mlaznice sustava za pranje te osigurava maksimalnu snagu čišćenja uz minimalnu učestalost pranja.

 

Uklanja uobičajenu prljavštinu, ulje, dizelsku čađu, sol, silicij i prašinu zbog kočenja. Istovremeno štiti osjetljive polikarbonatne leće prednjih svjetala, boju, plastične i gumene dijelove. Zahvaljujući svojim visokokvalitetnim specifikacijama proglašeno je najboljim na neovisnom potrošačkom testiranju.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SPREJEVI I OLOVKE U BOJI.

Originalne Opel touch-up boje predstavljaju originalne boje vozila i osiguravaju precizno stapanje s osnovnim, metalik ili pearl/mica završnim premazima za samostalni popravak manjih oštećenja i ogrebotina. Trajna, sjajna formula otporna na vremenske utjecaje i gorivo, osigurava odlično prianjanje i omogućuje odličan spoj poboljšane površinske tvrdoće i dobre elastičnosti.

 

Proizvodi su prihvatljivi za okoliš. 100% bez teških metala i CFC-a i u potpuno reciklirajućoj ambalaži. Čepovi koji onemogućuju otvaranje djeci i samočisteći ventili za sprejeve osiguravaju čistu i sigurnu upotrebu proizvoda.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE