ZATRAŽITE PONUDU.

1. Izaberite svoje vozilo

Molimo odaberite vozilo koje Vas zanima:
 

2. Izaberite svog ovlaštenog partnera

    1. Pretraži po

3. Unesite svoje kontakt podatke

Molimo unesite iduće podatke kako bismo Vas kontaktirali:

4. Kratka izjava

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem na s tim povezanu obradu podataka kao što je opisano u Izjavi o privoli.

 

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potražite ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Molimo korigirajte označena polja i pokušajte ponovo.

Close

IZJAVA O PRIVOLI

 

Pristajem da Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb, Damira Tomljanovića – Gavrana 11, 10020 Zagreb, Hrvatska, i tvrtka Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka, u svojstvu voditelja obrade obrađuju moje osobne podatke radi individualiziranog marketinga i marketinških istraživanja, a u vezi s informacijama koje navedem u sklopu ovog zahtjeva.

 

Moji će se podaci obrađivati i dijeliti sa sljedećim primateljima u svrhe navedene u nastavku:

 

Podaci / Svrha / Primatelji

 

1. 

- Podaci: Podaci za identifikaciju i kontakt (npr. ime i prezime, adresa e-pošte, telefonski broj) i povezane informacije koje sami navedete (npr. kao dio vaših zahtjeva ili u vezi s njima)

- Svrha:

Korisnička podrška: npr. pozivnice na događanja, informacije o (tehničkim) ažuriranjima povezanima s mojim vozilom ili bilo kakvim uslugama za vozilo, obavijesti o datumima kad je potrebno napraviti održavanje / provjeru / servisiranje ili pomoć na cesti u slučaju kvara

Korisničke informacije: kontaktiranje u slučaju npr. komunikacije o novim i rabljenim vozilima, financijske i ponude za leasing, partnerske ponude za servisiranje i provjeru, istek ugovora o financiranju ili leasingu ili mjere za unaprjeđenje kvalitete mog vozila

Oglašavanje: individualizirano ili personalizirano oglašavanje ponuda, proizvoda i usluga

Ankete o korisničkom zadovoljstvu: kontaktiranje nakon kupnje / servisa, npr. povezano sa zadovoljstvom s mojim vozilom ili pruženim uslugama

- Primatelji: Opel Automobile GmbH i Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb dijele moje osobne podatke s određenim izvršiteljima obrade, npr. radi informatičkih usluga, istraživanja tržišta i marketinških usluga.

Opel Automobile GmbH i Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb dijele moje osobne podatke i s određenim davateljem informatičkih usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi izvan Europskog gospodarskog područja (EEA) te je stoga u državi s neodgovarajućom razinom zaštite podataka. Ne postoji odluka o primjerenosti Europske komisije, no na snazi su odgovarajuće zaštitne mjere koje su u ovom slučaju sukladne s EU-ovim standardnim ugovornim klauzulama. Moja privola pokriva i prijenos izvan Europskog gospodarskog područja. Kopiju mogu zatražiti putem adrese e-pošte privacyrights@opel.com.

 

 

 

Pristajem da Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb i Opel Automobile GmbH koriste moje prethodno navedene podatke u svrhu točne identifikacije kako bi mi ponudili najbolje usluge i iskustvo te izbjegli moguće nedosljednosti u navedenim svrhama. Te se strane u postupcima povezivanja i spajanja rukovode pravilima poslovanja za otkrivanje mogućih podudaranja između dvaju ili više zapisa iz različitih izvora i sustava (npr. putem zahtjeva upućenih Opelu preko interneta, sudjelovanja u Opelovim marketinškim događanjima, korištenja servisa myOpel) – sve sa svrhom stvaranja jedinstvenog i ažurnog glavnog zapisa o korisniku.

 

Moji osobni podaci bit će pohranjeni naredne tri godine nakon posljednjeg kontakta s Opelom u prethodno navedene svrhe.

 

Obrada podataka temelji se na privoli koju ovdje dajem (Članak 6 (1) (a) Opće uredbe o zaštiti podataka). Uz to, u vezi s prijenosom podataka u državu izvan Europskog gospodarskog područja primjenjuje se odstupanje prema Članku 49 (1) (a) Opće uredbe o zaštiti podataka.

 

Potvrđujem svoja prava povezana sa zaštitom privatnosti i podatke za kontakt kao što je opisano u Pravilniku o zaštiti privatnosti i kolačićima.

 

 

Da biste saznali više o temama povezanim sa zaštitom privatnosti, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.

Close

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

 

Informacije o obradi osobnih podataka

 

Vaši će osobni podaci biti obrađeni kako bi Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb, Damira Tomljanovića – Gavrana 11, 10020 Zagreb, Hrvatska, Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka i, ako je primjenjivo, vaš odabrani Opel partner kao voditelji obrade zaprimili i riješili vaš zahtjev, i to kako je navedeno:

 

Obrada podataka temelji se na Članku 6 (1) (b) Opće uredbe o zaštiti podataka.

 

Mi kao voditelji obrade obrađujemo vaše osobne podatke na sljedeći način:

 

Podaci / Svrha (obavezni podaci označeni su znakom *)

 

1. Podaci za identifikaciju i kontakt

- Podaci: ime i prezime*, adresa e-pošte *; telefonski broj, poštanska adresa (*ako je primjenjivo)

- Svrha: Kontaktiranje, komunikacija i rješavanje zahtjeva; pretplaćivanje/otkazivanje pretplate na newsletter

 

2.

- Podaci: Pojedinosti o modelu koji zanima kupca*

- Svrha: Rješavanje zahtjeva

 

3.

- Podaci: Odabrani Opel partner*

- Svrha: Rješavanje zahtjeva

 

4.

- Podaci: Kamate za leasing / financiranje (*ako je primjenjivo)

- Svrha: Rješavanje zahtjeva

 

5.

- Podaci: Pojedinosti o stvarnom vozilu*, VIN*, datum prve registracije, registarska oznaka / registracijska pločica, kilometraža, datum/vrijeme predaje vozila, datum/vrijeme uzimanja vozila, vrsta servisa*, zamjensko vozilo

- Svrha: Rješavanje zahtjeva za servis

 

6.

- Podaci: Vrsta upita

- Svrha: Rješavanje zahtjeva za kontakt

 

Prethodno navedeni elementi podataka označeni znakom * obavezni su i predstavljaju preduvjet za sklapanje ugovora, stoga ste ih obavezni navesti. Ako ih ne navedete, ne možemo riješiti vaš zahtjev.

 

Prethodno navedeni podaci bit će pohranjeni tri godine nakon prekida ovog ugovornog odnosa.

 

Vaše osobne podatke dijelimo sa sljedećim primateljima i u svrhe navedene u nastavku:

 

Podaci / Svrha / Primatelji

 

1.

- Podaci: Podaci za identifikaciju i kontakt (ime i prezime*, adresa e-pošte*; telefonski broj, poštanska adresa (*ako je primjenjivo)), pojedinosti o modelu koji zanima kupca*, odabrani Opel partner*, kamate za leasing / financiranje (*ako je primjenjivo), pojedinosti o stvarnom vozilu*, VIN*, datum prve registracije, registarska oznaka / registracijska pločica, kilometraža, datum/vrijeme predaje vozila, datum/vrijeme uzimanja vozila, vrsta servisa*, zamjensko vozilo, vrsta upita

- Svrha: Rješavanje zahtjeva

- Primatelji: Opel Automobile GmbH i Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb dijele moje osobne podatke s određenim izvršiteljima obrade radi podrške u postizanju navedenih svrha.

Opel Automobile GmbH i Opel Southeast Europe LLC – podružnica Zagreb dijele moje osobne podatke i s određenim davateljem informatičkih usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi izvan Europskog gospodarskog područja (EEA) te je stoga u državi s neodgovarajućom razinom zaštite podataka. Ne postoji odluka o primjerenosti Europske komisije, no na snazi su odgovarajuće zaštitne mjere koje su u ovom slučaju sukladne s EU-ovim standardnim ugovornim klauzulama. Kopiju mogu zatražiti putem adrese e-pošte privacyrights@opel.com.

 

2.

- Podaci: Podaci za identifikaciju i kontakt (ime i prezime*, telefonski broj)

- Svrha: Praćenje zadovoljstva

- Primatelji: TrackBack,, 10ACT Limited, 8 Waldegrave Road, Teddington, Middlesex TW11 8HT, Velika Britanija

 

Da biste saznali više o temama povezanim sa zaštitom privatnosti, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.