Skip To Content
Vivaro-e leasing

Unaprijedite poslovanje uz Opel Vivaro-e

Opel Vivaro-e osigurava potpuno električnu komercijalnu učinkovitost bez ograničavanja praktičnosti ili dugotrajnosti. Opel razumije komercijalne potrebe svojih poslovnih kupaca, s fokusom na pouzdanost i niske operativne troškove.

 

Iskoristite mogućnost financiranja putem operativnog leasinga u suradnji s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. na period od 60 mjeseci, uz posebnu najamninu od 10,00%, trošak obrade 0,50% te 30,00% ostatka vrijednosti. Godišnje ograničenje kilometraže iznosi 20.000 km.

 

Obratite se ovlaštenim Opel partnerima i saznajte više detalja. Požurite, akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

 

Ponuda za financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. odnosni se na ograničeni broj vozila VIVARO-E Panel Van Enjoy L Incrased Playload s baterijom od 50 kWh.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Svi elementi ponude podliježu odobrenju nadležnih tijela Raiffeisen Leasing d.o.o. Mjesečni obrok je promjenjiv uslijed primjene implicitne kamatne stope te se sastoji od pripadajuće glavnice i kamate koje dospijevaju zajedno. Ukupna implicitna kamatna stopa iznosi 5,50%, a sastoji se od ugovorene referente kamatne stope odnosno 3-MJESEČNI EURIBOR-I uvećanog za maržu koja iznosi 3,70%. Napomena vezana uz 3-MJESEČNI EURIBOR-I: Ukupna implicitna kamatna stopa ne može biti niža od kamatne marže. Ukoliko je ugovorena referentna kamatna stopa za odgovarajuće obračunsko razdoblje negativna tj. ispod nule, tada će ukupna implicitna kamatna stopa za to obračunsko razdoblje biti jednaka visini kamatne marže.

Mjesečni obrok može se promijeniti za iznos tečajne razlike koja eventualno može nastati uslijed promjene tečaja valute plaćanja po kojoj je ova ponuda izrađena i tečaja po kojem će objekt leasinga biti plaćen dobavljaču. U tom slučaju mjesečni obrok biti će izračunat po tečaju na dan plaćanja objekta leasinga dobavljaču, a o novoj visini obroka biti ćete obaviješteni putem pisane Obavijest o promijeni visine obroka koju ćemo Vam dostaviti uz račun za prvi mjesečni obrok. Od dana kada RAIFFEISEN LEASING d.o.o. plati objekt leasinga dobavljaču do datuma izdavanja računa za prvi mjesečni obrok obračunati ćemo Vam naknadu za korištena sredstva na iznos financiranja objekta leasinga.

Iznosi su izraženi u EUR, a plaćanje je u kunama koristeći srednji tečaj EUR HNB na dan uplate. Godišnja dozvoljena kilometraža iznos 20.000 km. Za svaki prijeđeni kilometar povrh dopuštenih Primatelju leasinga obračunava se naknada u iznosu od 0,15 EUR.

Kasko je obavezno osiguravateljno pokriće za čitavo vrijeme trajanja leasinga.

 

Naša električna vozila imaju osmogodišnje jamstvo na bateriju, ili do 160.000 prijeđenih kilometara, za najmanje 70 % prvotnog kapaciteta punjenja nakon tog razdoblja ili kilometraže.

 

Prikazana vozila služe samo kao ilustracija.

Prosječna kombinirana potrošnja goriva i prosječna emisija CO₂: Vivaro-e s baterijom od 50 kWh 24,1-27,7 kWh/100 km, emisija CO₂ 0 g/km, doseg prema WLTP normi ~197-214 km, doseg u gradu do 317 km. Podaci o dosegu i potrošnji električne energije u skladu su s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura.

 

Podaci su informativni. WAE CEE Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.