Skip To Content
Movano Van L4H3 posebna ponuda

Opel Movano Van u posebnoj ponudi

Logistika, transport, distribucija? Ponuda Opel gospodarskih vozila uključuje sve: od furgona, preko izvedbi s dvostrukom kabinom, šasija s vozačkom kabinom, tvorničkih prerada pa do specijalnih vozila od pouzdanih dobavljača.

Iskoristi odličnu ponudu i odvezi Opel Movano Van L4H3 2.0 dizel 103 kW/140 KS, zapremnine tovarnog prostora 17 m3  uz 5 godina FlexCare jamstva i brzu isporuku!
Iskazana je cijena za pravne osobe. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila i vrijedi za vozila registrirana do 29.2.2024.

FlexCare 5 godine jamstva i 5 godine pomoći na cesti: FlexCare uključuje dvogodišnje tvorničko jamstvo (bez ograničenja u kilometraži) i jamstvo za dodatne tri godine ili do 100.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Opelova usluga pomoći na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti, bez ograničenja u kilometraži i četiri dodatne godine pomoći na cesti ili do 100.000 prijeđenih kilometara, ovisno što nastupi prije.

Prikazano vozilo služi samo kao ilustracija. Podaci su informativni. AW OPL Distribution Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.