Opel TO GO

ODABERI I ODVEZI ODLIČNO OPREMLJENE MODELE.

Iskoristi nevjerovatne mjesečne rate za Corsu, Grandland X, Combo Van i Combo Crew Van!

 

 

Bogato opremljena Corsa za 800 kn mjesečno uz 4 godine FlexCare jamstva 

Impresivan dizajn, vodeće značajke u klasi, iznimne performanse, privlačna unutrašnjost! Otkrij Opel Corsu – pouzdani njemački gradski automobil spreman za budućnost, koji spaja užitak svakodnevne vožnje s uzbudljivom tehnologijom velikog automobila.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljenu Corsu Edition za 800 kn mjesečno. Bogata oprema uključuje:

 • parkirne senzore (ultrazvučne), stražnje
 • panoramsku kameru s pregledom straga (180°)
 • svjetla za maglu- metalik boju- kožni upravljač s 3 kraka, koža s obrubom srebrne boje, s funkcijama IRC, tempomata i ograničenja brzine
 • središnji naslon za ruku- zatamnjena stakla  

Bogato opremljen Grandland X za 1.375 kn mjesečno uz 4 godine FlexCare jamstva

Avantura zove i Grandland X je odgovorio. Ovaj intrigantni SUV privlači pogled svojim oštrim linijama, robusnim stavom i sportskim karakterom. S najnovijom tehnologijom i uzbudljivim dizajnom, Grandland X spreman je za sva uzbuđenja.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljen Grandland X Edition za 1.375 kn mjesečno. Bogata oprema uključuje:

 • dvozonsku klimu- stražnju kameru
 • Zimski paket 2 koji uključuje grijanje prednjih i stražnjih sjedala, grijani kožni upravljač s tri kraka s obrubom srebrne boje, s komandama i kontrolama radija
 • Navi 5.0 IntelliLink, dvostruku prozorsku antenu s krovnim dijelom oblika peraje, 6 zvučnika
 • Paket Sight&Light koji uključuje senzore za kišu, unutrašnji retrovizor s automatskim zatamnjenjem, pomoć pri upotrebi dugih/kratkih svjetala, uključujući automatska prednja svjetla i brisače, automatsko uključivanje svjetala
 • Paket svestranosti koji uključuje spremišni prostor u podnici prtljažnika, stražnju svjetiljku u tipu plafonijere za osvjetljenje prtljažnika, stražnje sjedalo s preklopivim i djeljivim naslonom te središnjim naslonom za ruku
 • sportske aluminijske papučice
 • metalik boju
 • kromirane krovne linije
 • zatamnjena stakla
 • svjetla za maglu 

Bogato opremljen Combo Van za 900 kn + PDV mjesečno uz 4 godine FlexCare jamstva

Izdržljiv, iznimno praktičan i super svestrani Combo Van stvoren je za lak prijevoz ljudi i tereta. Savršen poslovni partner.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljen Combo Van L2H1 D15DT dizel (75 kW/100 KS) za 900 kn + PDV mjesečno. Bogata oprema uključuje:

 • klimu uređaj
 • radio USB Bluetooth
 • duplo suvozačevo sjedalo
 • krutu pregradu s otvorom

Bogato opremljen Combo Crew Van za 1.000 kn + PDV mjesečno uz 4 godine FlexCare jamstva

Ovaj prilagodljivi peterosjed s lakoćom će prevesti ljude i sav teret. S dva sjedala naprijed i klupom s tri sjedala straga, izvedba s dva reda sjedala može sve što želiš i trebaš.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljen Crew Van L2H1 D15DT dizel (75 kW/100 KS) za 1.000 kn + PDV mjesečno. Bogata oprema uključuje:

 • klimu uređaj
 • klizna vrata sa staklom
 • parking senzore
 • svjetla za maglu sprijeda

Vozi bezbrižno uz FlexCare 4 godine jamstva i FlexCare 4 godine pomoći na cesti.

FlexCare uključuje dvogodišnje tvorničko jamstvo (bez ograničenja u kilometraži) i jamstvo za dodatne dvije godine ili do 120.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Opelova usluga pomoći na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti, bez ograničenja u kilometraži i tri dodatne godine pomoći na cesti ili 120.000 prijeđenih kilometara, ovisno što nastupi prije.

Pravne informacije za ponudu za Corsu i Grandland X:
Navedena mjesečna najamnina izračunata je za Corsu Edition 1.2 (75 KS, MT5, benzin) s dodatnom opremom 9M2, AKO, DBU, N35, ODK i T3U i Grandland X Edition 1.5 (130 KS, MT6, dizel) s dodatnom opremom 2EC, AKO, CJ2, 9M2, IO6, JF5, T3U, UVC, CWX, MDQ i PS1. Konačna cijena novog vozila obračunava se u kunama prema prodajnom tečaju EUR važećem na dan uplate (osim posebnog poreza). Uvjeti financiranja vozila putem operativnog leasinga u suradnji s OTP Leasingom d.d. ugovaraju se u valuti EUR, te plaćaju kako je navedeno niže. Godišnja fiksna kamatna stopa korištena za izračun naknade za leasing za financiranje u EUR iznosi 4,25%, a jednokratni trošak obrade ugovora iznosi 0,5% od kupoprodajne cijene vozila. Posebna najamnina iznosi 20% od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu 60 mjeseci. Ostatak vrijednosti predstavlja kunsku protuvrijednost iznosa od 4.640,14 EUR neto za Corsu Edition, odnosno 8.041,76 EUR neto za Grandland X Edition plativo prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja. Mjesečni leasing obrok se izražava u EUR i plaća u HRK, prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja. Maksimalna godišnja kilometraža iznosi 20.000 km. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila. Slike su simbolične. Prosječna kombinirana potrošnja goriva i prosječna emisija CO2 Corsa modela 5,4 - 5,2 l/100 km i 121 – 117 g/km; Grandland X modela 5,0 – 4,9 l/100 km i 131 – 129 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 određene su u skladu s postupkom mjerenja WLTP (Svjetski postupak ispitivanja harmoniziranih lakih vozila) propisanim od 1. rujna 2018. u skladu s Uredbom (EC) br. 715/2007 i Uredbom (EU) br. 2017 / 1151.
 
Pravne informacije za ponudu za Combo Van i Combo Crew Van:
Navedena mjesečna najamnina izračunata je za Combo Van L2H1 Enjoy D15DT dizel (75 kW/100 KS) MT5 s dodatnom opremom AJ7, C60, G2O, RU9, TAUI, XIAE i XIEH te Combo Crew Van L2H1 D15DT dizel (75 kW/100 KS) MT5 s dodatnom opremom AJ7, C60, CVD, CVE, RU9, T3U i UD5. Konačna cijena novog vozila obračunava se u kunama prema prodajnom tečaju EUR važećem na dan uplate. Informativni izračun leasing obroka izrađen je u suradnji s UniCredit Leasingom Croatia d.o.o. za financiranje vozila putem operativnog leasinga. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, jednokratna naknada za zaključenje ugovora o leasingu iznosi 0,75% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 33,1% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni s uračunatim PDV-om, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja računa. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju financiranja klijentu te se svi konačni uvjeti financiranja putem leasinga definiraju ugovorom o leasingu. Maksimalna godišnja kilometraža iznosi 20.000 km. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila. Slike su simbolične.