SKIP TO CONTENT
Corsa-e. Testna vožnja od kućnog praga
OPEL CORSA-e
Zatraži i rezerviraj testnu vožnju od kućnog praga!
Njemački gradski automobil spreman za budućnost, s impresivnim dosegom od 359 km, brzim punjenjem i gotovo nečujan pri maksimalnoj snazi. Tako bi ukratko opisali 100 % električnu Corsu-e. Bateriju je moguće napuniti do 80% za približno 30 minuta na javnim punionicama s istosmjernom strujom snage 100 kW.

Želiš doživjeti iskustvo vožnje nove, potpuno električne Corse, no teško pronalaziš vrijeme za to?

 

Opel partner će dovesti automobil na željenu adresu, bilo kućnu, poslovnu ili neku treću. Dobit ćeš prezentaciju nove Corse-e i testnu vožnju po ruti koja ti odgovara. Bitno je napomenuti da maksimalna udaljenost odabranog partnera od željene lokacije može biti 50 km. 

 

Dogovori testnu vožnju Opel Corse-e od kućnog praga u par jednostavnih koraka:

   > klikni obrazac Corsa-e. Testna vožnja od kućnog praga

   > upiši tražene podatke i pošalji obrazac

   > čekaj kontakt odabranog Opel partnera s kojim dogovaraš vrijeme i lokaciju

   > uživaj u testnoj vožnji

Prosječna potrošnja električne energije Opel Corse-e iznosi 17,1 - 15,6 kWh/100 km, emisija CO₂ 0 g/km, doseg (prosječno) do 359 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije u skladu su s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.

 

Maksimalna udaljenost između odabranog Opel partnera i lokacije do koje će se isporučiti Corsa-e za testnu vožnju je 50 km. Više informacija saznaj od odabranog Opel partnera.