Skip To Content
Corsa Edition akcija

Iskoristite odličnu ponudu za Opel Corsu Edition, dostupnu za isporuku odmah

Corsa, pouzdani njemački gradski automobil spreman za budućnost, spaja užitak svakodnevne vožnje s uzbudljivom tehnologijom velikog automobila.

 

Iskoristite mogućnost financiranja putem operativnog leasinga u suradnji s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. na period od 60 mjeseci, uz posebnu najamninu od 15,00%, jednokratni trošak obrade 1,50% te 42,45% ostatka vrijednosti. Godišnje ograničenje kilometraže iznosi 15.000 km.

 

Vozite bezbrišno idućih 5 godina! U ponudi financiranja putem operativnog leasinga na period 60 mjeseci u suradnji s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. Zagreb uključene su dodatne usluge redovnih servisa prema servisnim intervalima propisanima od strane proizvođača.

 

U ponudi su i drugi modeli Opel Corse. Obratite se ovlaštenim Opel partnerima i saznajte više detalja. Požurite, akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

Ponuda se odnosni na ograničeni broj vozila Corsa Edition F 12XEL S/S (55kW/ 75HP) MT5 benzin sa sljedećom dodatnom opremom: AKO (dodatno zatamnjena stražnja stakla), ODK (Paket za parkiranje: pomoć pri parkiranju, straga, panoramska stražnja kamera - pokriva 180 stupnjeva), T3U (prednja svjetla za maglu) i OFQ (Premium paket 1: kožom presvučen sportski servo upravljač, električni podizači stražnjih prozora, centralni naslon za ruke sa pretincem i dva držača za čaše).

 

Iskazana je mjesečna leasing rate za financiranje putem operativnog leasinga na period 60 mjeseci u suradnji s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. Zagreb. Posebna najamnina koja se plaća na početku iznosi 15% vrijednosti vozila (2.743,50 EUR), jednokratni trošak obrade 1,5% (274,86 EUR), ostatak vrijednosti 42,45% (7.764,11 EUR), kamatna stopa 6,95%. Mjesečni obrok je promjenjiv uslijed primjene implicitne kamatne stope te se sastoji od pripadajuće glavnice i kamate koje dospijevaju zajedno. Ukupna implicitna kamatna stopa iznosi 6,95%, a sastoji se od ugovorene referente kamatne stope odnosno 3-MJESEČNI EURIBOR-I uvećanog za maržu koja iznosi 4,68%. Godišnja dozvoljena kilometraža iznosi 15000 km. Za svaki prijeđeni kilometar povrh dopuštenih Primatelju leasinga obračunava se naknada u iznosu od 0,06 EUR.

 

Kasko je obavezno osiguravateljno pokriće za čitavo vrijeme trajanja leasinga.

 

U ponudu financiranja putem operativnog leasinga na period 60 mjeseci u suradnji s RAIFFEISEN LEASING d.o.o. Zagreb uključene su dodatne usluge redovnih servisa prema servisnim intervalima propisanima od strane proizvođača. Servisi se izvode u godišnjim razmacima ili nakon dosega definiranog broja prijeđenih kilometara (što nastupi prije). Usluge redovnih servisa nisu uključene prilikom kupnje ili najma drugim načinima financiranja.

 

FlexCare 5 godine jamstva i 5 godine pomoći na cesti: FlexCare uključuje dvogodišnje tvorničko jamstvo (bez ograničenja u kilometraži) i jamstvo za dodatne tri godine ili do 100.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Opelova usluga pomoći na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti, bez ograničenja u kilometraži i četiri dodatne godine pomoći na cesti ili do 100.000 prijeđenih kilometara, ovisno što nastupi prije.

 

Prikazano vozilo služi samo kao ilustracija.

 

Prosječna kombinirana potrošnja goriva i prosječna emisija CO₂ Opel Corsa modela 5,8 – 4,0 l/100 km i 137 – 114 g/km. Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO₂ uređene su u skladu s WLTP ispitnim postupkom (Globalno usklađeni ispitni postupak za laka vozila) propisanim od 1.9.2018. u skladu s Uredbom (EC) br. 715/2007 i Uredbom (EU) br. 2007/1151. 

 

Podaci su informativni. WAE CEE Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.