Prethodna
  • Opel | Popravci - Pametni popravak

    OPEL PAMETNI POPRAVAK.

    Krhotine od kamenja, tuča, ogrebotine i manja udubljenja – da, neugodni su, ali dobra vijest je da svom Opelu možete vratiti lijep izgled. Opel pametni popravak je naš brz, povoljan i jednostavan način popravljanja manjih oštećenja.

Slijedeća

Pretraga Opel partnera

Potražite Opel partnera tako da ispunite jedno ili više polja u nastavku:

JEDNOSTAVAN NAČIN ZA POPRAVAK VAŠEG AUTOMOBILA.

  • Brz jer Pametni popravak smanjuje vrijeme zastoja zahvaljujući popravcima vjetrobrana, laka ili presvlaka na licu mjesta.
  • Povoljna rješenja važna su i vama i nama! Zato mi u Opelu uvijek radije nastojimo popraviti manja oštećenja umjesto zamjene dijelova. Time se štedi novac i vrijeme.
  • Jednostavno rješenje nam je uvijek najdraže. Sve što trebate je dogovoriti termin kod jednog od naših partnera za pametni popravak. Ostalo je naša briga!
Enlarge

Popravak stakla

Krhotine kamenja u vjetrobranu vašeg automobila odvlače pažnju, a usto ne izgledaju lijepo. U mnogim slučajevima mogu se popraviti te ne treba mijenjati staklo, što je učinkovit način uštede novca. Opel pametni popravak omogućuje jednostavan popravak takvih oštećenja pa se možete brzo vratiti na cestu i osjećati sigurnim – i izgledati lijepo!


Enlarge

Popravak mrlja i ogrebotina

Manja oštećenja karoserije vozila, ogrebotine nastale prilikom parkiranja – događa se ponekad. No, zahvaljujući našoj inovativnoj tehnici prskanja boje, možemo brzo popraviti veće dijelove oštećenog laka. Lokalizirani popravak boje je fleksibilan, štedi vrijeme i jeftin je.


Enlarge

Popravak presvlaka

Uz Opel pametni popravak možemo čak povratiti površinsku teksturu vašeg Opela u stanje gotovo kao originalno. Pukotine i rupice u presvlakama od tkanine i velura brzo se popravljaju. Popravkom oštećenih dijelova, umjesto njihove zamjene, možete uštedjeti i vrijeme i novac.


Enlarge

Popravak kože i plastike

U Opelu pridajemo iznimnu pažnju popravcima do najsitnijeg detalja. Zato naša usluga pametnih popravaka osigurava originalni izgled površine. Sustav miješanja boja osigurava najbolju moguću reprodukciju boje. Oštećene ploče s instrumentima, obloge na vratima, središnje konzole i poklopci presvučeni kožom popravljaju se na vaše zadovoljstvo.


Enlarge

Uklanjanje udubljenja bez lakiranja

Mi u Opelu ne možemo predvidjeti vrijeme. Ponekad padne tuča, ponekad ne. No, zato možemo ukloniti manja udubljenja – primjerice oštećenja uzrokovana tučom – bez ikakve potrebe za lakiranjem karoserije vašeg automobila.


Enlarge

Popravak plastičnih dijelova

Manja oštećenja kao što su napukline na plastičnim dijelovima automobila mogu se popraviti bez zamjene, što znači da kao vlasnik Opela dobivate jeftino rješenje. Kad je riječ o stabilnosti, funkcionalnosti i izgledu, profesionalno popravljeni plastični dijelovi mogu se usporediti s novim dijelovima.