Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HANDS-FREE REZERVACIJA HOTELA.

Promjena plana? Preumorni ste da biste nastavili voziti? Naši savjetnici pobrinut će se za rezervaciju hotela1 usput. Samo pritisnite plavi gumb za usluge!

 

Tko ne bi želio osobnog pomoćnika? Uz OnStar, kad god trebate pronaći hotelsku sobu u novom gradu, naši će vam savjetnici rado pomoći1:

 

  • Naši savjetnici mogu vam potražiti, usporediti i rezervirati hotelsku sobu (omogućuje booking.com).
  • Sve što trebate napraviti: usmeno potvrdite kakvu sobu želite i navedite podatke o svojoj kreditnoj kartici.
  • OnStar savjetnici mogu čak preuzeti adresu hotela na vaš ugrađeni sustav satelitske navigacijske.
  • Morate izmijeniti rezervaciju? Nema problema! Samo dajte savjetniku broj puta i svoju e-mail adresu i on će se pobrinuti za ostalo.

 

1 OnStar savjetnik može vam pomoći rezervirati hotel putem platforme booking.com. Ako koristite ovu uslugu, uvjeti vaše hotelske rezervacije i podaci koje ste dali OnStar savjetniku šalju se izravno sustavu booking.com. Oni ovise o uvjetima korištenja i izjavi o zaštiti privatnosti platforme booking.com, koje možete pronaći na booking.com, kao i o važećim odredbama i uvjetima za vaš hotel. Booking.com će vam poslati e-mail s potvrdom rezervacije. Ako ne želite da booking.com primi vaše osobne podatke, nemojte koristiti tu uslugu. Napominjemo da vam OnStar pomaže izvršiti rezervaciju i nije odgovoran za usluge koje pruža booking.com ili odabrani hotel. E-mail adresa i kreditna kartica su obavezni.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

UVIJEK PRONAĐITE PARKIRNO MJESTO.

Nema više vozikanja po gradu u potrazi za slobodnim parkirnim mjestom. Na dodir gumba naši će vam savjetnici pronaći parkirno mjesto.1

 

Naši OnStar savjetnici rado će vam pronaći parkirno mjesto i obavijestiti vas o dostupnosti u realnom vremenu, kao i o radnom vremenu i cijenama parkiranja (preko web-stranice Parkopedia).1 Ako želite, mogu i poslati adresu garaže za parkiranje na vašu satelitsku navigaciju.

 

1 Putem Parkopedia.com - Dostupno samo za parkirališta navedena na Parkopedia.com - Dostupnost vrijedi samo u trenutku kontakta s uslugom OnStar.

 

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

BEZ NEUGODNIH IZNENAĐENJA – DIJAGNOSTIKA VOZILA.

Vi niste u unutrašnjosti svojeg automobila – ali OnStar jest! Ako se u kokpitu upali svjetlo upozorenja ili se jednostavno čini da nešto nije u redu, samo pitajte OnStar.

 

Bez neugodnih iznenađenja - Dijagnostika vozila


Uz sustavnu dijagnostiku vozila u svakom trenutku znate kakav je status kako biste, u slučaju sumnje, mogli reagirati na vrijeme.1

 

  • Upozorenja dijagnostike u realnom vremenu omogućuju vam trenutačne informacije o stanju vašeg automobila. Ako OnStar otkrije da nešto nije u redu, na primjer jedna od guma je prazna, automatski će vas upozoriti – bez obzira na to jeste li u automobilu ili ne. OnStar vam svaki mjesec šalje e-mail. U njemu su navedeni najvažniji radni podaci vašeg vozila – od stanja ulja do tlaka u gumama – znači da imate praktičan pristup najvažnijim informacijama.
  • Upalilo se svjetlo upozorenja u kokpitu? Jednostavno pritisnite gumb za usluge i razgovarajte sa svojim OnStar savjetnikom. Uz pomoć dijagnostike na zahtjev OnStar savjetnik može utvrditi ima li oštećenja, koliko su ozbiljna i trebate li otići u servis.
  • Trebate li stvarno otići u servis? OnStar će vam jasno reći je li to doista nužno: Vaš OnStar savjetnik šalje adresu najbližeg Opelovog ovlaštenog servisa direktno u vaš ugrađeni Opelov navigacijski sustav.2

 

1 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

2 Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

TOČNO DO CILJA – PREUZIMANJE ODREDIŠTA.

Tražite određeni restoran ili sljedeću benzinsku postaju? Nema problema: Uz funkciju preuzimanja odredišta1 uvijek ste korak ispred.

 

Točno do cilja - Preuzimanje odredišta

 

  • Kamo želite ići? Pritisnite gumb za usluge i recite nam. Vaš OnStar savjetnik će potražiti adresu željenog odredišta i poslati je u vaš ugrađeni Opelov navigacijski sustav. Vi se samo ugodno smjestite i počnite voziti.
  • Štedite vrijeme i čuvajte živce: OnStar funkcija preuzimanja odredišta omogućuje vam laku promjenu odredišta tijekom vožnje.

 

1 Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima. Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE