VAŽNE INFORMACIJE.

 1. OnStar usluge bit će dostupne do 31.12.2020. Nakon tog datuma neće biti dostupne ni besplatne ni plaćene usluge, uključujući pozive u nuždi.
 2. Sve usluge ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.
 3. OnStar usluge pruža tvrtka OnStar Europe Ltd. OnStar usluge zahtijevaju korisnički račun kod tvrtke OnStar Europe Ltd. 
 4. Da biste saznali više o OnStar uslugama, posjetite www.opel.hr/onstar.
 5. Nakon 12-mjesečnog besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi OnStar usluga mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket.
 6. OnStar pozivi u nuždi nisu eCall usluge, koje podliježu regulativi za eCall.
 7. OnStar djeluje kao veza s postojećim hitnim službama. Slanje svih podataka o sudaru nije moguće u svim vozilima.
 8. Određeni elementi aplikacije za pametne telefone možda nisu dostupni za sve automobile/razine opreme i mogu ovisiti o OnStar pretplati. Više pojedinosti o uslugama i njihovim ograničenjima potražite na www.opel.hr/onstar.
 9. OnStar će na vašu lokaciju poslati stručni tim za popravak kvarova. Ako je vaš automobil pokriven razdobljem jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo, OnStar će se povezati s Opelovom službom pomoći na cesti, koja će poslati besplatnu pomoć u skladu s uvjetima programa Opelove pomoći na cesti. Ako je za vaše vozilo razdoblje jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo isteklo, davatelj usluge popravka kvara može primijeniti naknadu za pružene usluge.
 10. OnStar savjetnik može vam pomoći rezervirati hotelsku sobu na servisu Booking.com u skladu s uvjetima korištenja i izjavom o zaštiti privatnosti servisa Booking.com, koje možete pronaći na web-mjestu Booking.com, kao i važećim uvjetima za vaš hotel. OnStar vam pomaže napraviti rezervaciju i nije odgovoran za usluge koje pruža Booking.com ili odabrani hotel. E-mail adresa i kreditna kartica su obavezni.
 11. Dostupno samo za parkirališta navedena na servisu Parkopedia.com. Raspoloživost mjesta vrijedi samo u trenutku kontakta s uslugom OnStar i podložna je promjeni.
 12. Određeni elementi usluge preuzimanja odredišta možda nisu dostupni za sve automobile/razine opreme. Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima. Više pojedinosti o uslugama i njihovim ograničenjima potražite na www.opel.hr/onstar.