Nabavite OnStar

ONSTAR OPĆI UVJETI KORIŠTENJA I PRAVILA ZAŠTITE PODATAKA.

ZANIMA LI VAS OPEL SA SUSTAVOM ONSTAR?

  1. Konfigurirajte svoj Opel opremljen sustavom OnStar. OnStar je dostupan uz nadoplatu s gotovo svim novim modelima Opela, a s odabranim razinama opreme čak je i serijski ugrađen.
  2. Nakon što kupite svoj Opel, vaš servisni partner zatražit će samo nekoliko pojedinosti, kao što je e-mail adresa kako bi ispunio vašu predregistraciju za OnStar.
  3. Čim ispunite registraciju, uđite u svoj automobil i pritisnite plavi gumb za usluge prvi put kako biste pokrenuli svoj OnStar doživljaj!

 

I što je najbolje, usluge OnStar besplatne su prvih 12 mjeseci¹. Nakon 12-mjesečnog besplatnog probnog razdoblja možete naručiti daljnje korištenje usluga OnStar. U tom slučaju primjenjuje se naknada. Besplatno probno razdoblje počinje s prvom registracijom ili nakon što ovlašteni Opel partner isporuči vozilo, ovisno o tome što je prije, neovisno o aktivaciji korisnika.

 

Kako mogu dobiti OnStar

 

OnStar će vam poslati pozivnicu putem e-maila. Samo kliknite na poveznicu u e-mailu i uradite sljedeće:

 

  • Odaberite svoju lozinku i sigurnosna pitanja
  • Provjerite i popunite osobne podatke kao i podatke o vozilu
  • Prihvatite uvjete za OnStar
  • Postavite svoje korisničke postavke za OnStar

 

Nakon samo četiri koraka OnStar će biti aktiviran i spremno vas čekati kad preuzmete svoj novi Opel!

 

Nakon 12-mjesečnog besplatnog probnog razdoblja1 možete naručiti daljnje korištenje usluga OnStar.

 

Nemate e-mail adresu?

Nema problema: Vaš Opel servisni partner pomoći će vam pri registraciji na licu mjesta. OnStar će biti aktiviran i spremno vas čekati kad preuzmete svoj novi Opel!

 

PS: Bez e-mail računa nećete moći uživati u određenim značajkama naših sjajnih usluga OnStar, kao što je aplikacija za pametni telefon ili mjesečni e-mail o dijagnostici vozila.

 

1 Besplatno probno razdoblje počinje s prvom registracijom ili nakon što ovlašteni Opel partner isporuči vozilo, ovisno o tome što je prije, neovisno o aktivaciji korisnika.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

VEĆ IMATE OPEL S ONSTAR GUMBIMA?

Ako već imate Opel s OnStar gumbima, ali još niste aktivirali OnStar, samo pritisnite plavi gumb kako bi se aktiviralo vaše besplatno probno korištenje usluga OnStar! Lako je: OnStar savjetnik će vam pomoći aktivirati OnStar.

 

Ako ste uživali u besplatnom probnom korištenju usluga OnStar i želite i dalje koristiti prednosti usluga OnStar, jednostavno se pretplatite.

PROVJERITE DOSTUPNOST USLUGA ONSTAR U EUROPI.

DOSTUPNI JEZICI.

Uz OnStar nikada niste izgubljeni u prijevodu. Usluge OnStar dostupne su na vašem odabranom jeziku.1

 

Jezik sustava OnStar povezan je s jezikom vašeg sustava za informiranje i zabavu. Da biste odabrali jezik, idite na početni zaslon sustava za informiranje i zabavu i odaberite POSTAVKE. Zatim odaberite željeni jezik.2

 

OnStar je dostupan na sljedećim jezicima:

Bugarski

Češki

Danski

Nizozemski

Engleski

Finski

Francuski

Njemački

Grčki

Mađarski

Hrvatski

Talijanski

Norveški

Poljski

Portugalski

Rumunjski

Slovački

Slovenski

Španjolski

Švedski

1 Radi što bržeg javljanja na vaš poziv, u iznimnim slučajevima može vam se najprije javiti savjetnik na engleskom jeziku.

2 Ako je vaš sustav za informiranje i zabavu podešen na jezik koji OnStar ne podržava, kada nazovete, javit će se savjetnik koji govori engleski.

DOSTUPNOST USLUGA ONSTAR.

This map allows you to see the countries where Opel's OnStar service is available, in addition to the one you purchased your Opel. This is especially useful if you plan to travel to Europe. 1

Austrija

Belgija

Bugarska

Cipar

Republika Češka

Danska

Estonija

Finska

Francuska

 

Hrvatska

Njemačka

Gibraltar

Grčka

Mađarska

Island

Irska

Italija

 

Latvija

Litva

Luxemburg

Malta

Nizozemska

Norveška

Poljska

Portugal

Rumunjska

Slovačka

Slovenija

Španjolska2

Švedska

Švicarska

UK

1 Usluge ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže, što može varirati ovisno o lokaciji, vremenu i vremenskim uvjetima.

2 Isključujući Andoru