Opel, Onstar, MyOnStar

KAKO I DALJE UŽIVATI U SUSTAVU ONSTAR.

Ako se ne pretplatite, izgubit ćete sve prednosti usluga OnStar1,2. No, ne brinite: Naručivanje daljnjeg korištenja usluga OnStar³ stvarno je lako. Imate dvije mogućnosti:

1. mogućnost: Prijavite se na portal OnStar sa svojim identifikacijskim podacima i idite na „OnStar paketi” kako biste kupili svoj paket OnStar usluga. Pretplatite se preko portala OnStar sada! Poveznica na portal OnStar.

2. mogućnost: Pritisnite plavi gumb za usluge u automobilu kako biste razgovarali s OnStar savjetnikom. Savjetnik će vam pomoći naručiti daljnje korištenje usluga OnStar.

Ako se odlučite za mjesečnu pretplatu, OnStar će vas koštati 75,00 kn mjesečno (s PDV-om). Godišnja pretplata dostupna je po vrlo povoljnoj cijeni od samo 750,00 kn (s PDV-om) godišnje⁴.

Opel, OnStar, MyOnStar, Account

UPRAVLJAJTE SVOJIM ONSTAR RAČUNOM.

Opel, OnStar, MyOnStar, Infotainment

MAKSIMALNO ISKORISTITE SVOJ POVEZANI AUTOMOBIL!

Je li vaš automobil opremljen jednim od naših premium sustava za informiranje i zabavu? Maksimalno uživajte u svom iskustvu povezanog automobila! Saznajte više o tome kako lako možete u potpunosti iskoristiti prednosti svih inovativnih značajki u našim videozapisima s uputama – klikom na donju poveznicu.

Prethodna
  • UPUTE - NAVI 900 INTELLILINK

  • UPUTE - NAVI 900 INTELLILINK

  • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

    UPUTE - R 4.0 - INTELLILINK

Slijedeća

Sadržaj pogledajte u kartici „Povezivanje sustava OnStar”


OnStar gumbi u vašem automobilu


Vaša aplikacija za pametni telefon


Dovoljan je jedan poziv

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Vaša aplikacija za pametni telefon

Vaše putovanje počinje na vašem mobitelu: Otključajte automobil i provjerite stanje ulja – čak i prije nego sjednete u automobil! Aplikacija myOpel za OnStar pomaže vam čak i ako ste zaboravili gdje ste parkirali svoj Opel – samo potrubite i uključite svjetla pomoću daljinskog upravljača.

 

S aplikacijom myOpel za OnStar¹ možete:

 

● Kontaktirati OnStar s bilo kojeg mjesta
● Pozvati važne informacije o vozilu kao što je tlak u gumama
● Zaključati ili otključati automobil²
● Locirati svoje vozilo online
● Uključiti svjetla ili potrubiti i odmah pronaći vozilo
● Poslati adrese odredišta u ugrađeni Opelov navigacijski sustav³ bez problema
● Kako biste mogli uživati u svim prednostima usluga aplikacije myOpel za OnStar⁴, nakon registracije kreirat će se vaš račun myOpel

Kako biste koristili OnStar na pametnom telefonu, jednostavno preuzmite aplikaciju myOpel iz trgovine Google Play. Ako koristite iPhone ili iPad, aplikaciju myOpel pronađite u svojoj trgovini aplikacija AppStore.

¹ Preduvjet za korištenje aplikacije myOpel je aktivan OnStar račun i pokrivenost i dostupnost mobilne i GPS mreže. Primjenjuju se Uvjeti korištenja. Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme ili OnStar pakete. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

² Daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata nije dostupno za Merivu. Kontaktirajte lokalnog Opel partnera za više informacija.

³ Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

⁴ Bez aktivne OnStar pretplate nećete moći koristiti prednosti usluga OnStar na aplikaciji myOpel.

 

Close
Opel OnStar - A direct call

Dovoljan je jedan poziv

 

Pritisnite plavi gumb za usluge u automobilu ili nas nazovite i razgovarajte s OnStar savjetnikom.

OnStar je dostupan 24 sata dnevno u mnogim europskim zemljama – i, naravno, na jeziku koji odaberete.¹

 

1Radi što bržeg javljanja na vaš poziv, u iznimnim slučajevima može vam se najprije javiti savjetnik na engleskom jeziku.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar gumbi u vašem automobilu

Na dodir gumba: Tri gumba u vašem automobilu ključ su za sveobuhvatne usluge OnStar. Na taj način uvijek smo uz vas – osim ako ne pritisnete crni gumb i nestanete.

 

Tri gumba u kokpitu vaša su izravna veza sa sustavom OnStar:

● Plavi gumb za usluge promptno vas spaja s OnStar savjetnikom – na taj način možete koristiti većinu usluga OnStar.
● U hitnom slučaju pritisnite crveni gumb SOS. Odmah se povezujete s OnStar savjetnikom koji će osigurati pomoć što je prije moguće.
● Ako pritisnete crni gumb za privatnost na oko pet sekundi, OnStar više neće moći utvrditi lokaciju vašeg vozila – osim u hitnim slučajevima, kao što je prometna nesreća ili krađa vozila.

 

Close

¹ Ako nakon isteka svog probnog razdoblja ne kupite pretplatu za OnStar, više nećete moći koristiti usluge OnStar i nećete imati pristup OnStar značajkama u aplikaciji myOpel. Čak i bez aktivne OnStar pretplate, i dalje ćete dobivati mjesečni e-mail s dijagnostikom vozila još četiri godine, osim ako ne odlučite otkazati ovu uslugu.
² Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.
³ Ako je vaš automobil pokriven razdobljem jamstva i uvjetima Opelove pomoći na cesti, OnStar može pružati besplatnu podršku za uslugu pomoći na cesti. Ako je za vaš automobil isteklo razdoblje jamstva ili uvjeta Opelove pomoći na cesti, davatelj usluge popravka kvara može naplatiti svoje usluge.

SAMO TRŽIŠTA 2. FAZE:

⁴ Navedene cijene odnose se na današnje cijene te podliježu budućim promjenama.