Osobna vozila.

ADAM

Adam je mali lifestyle automobil s gotovo neograničenim mogućnostima prilagodbe vašim željama. Adam vam daje pravo glasa u dizajniranju svojeg automobila kojeg možete prilagođavati sve dok ne dobijete točno ono što želite.

CORSA

Atraktivan, inovativan i štedljiv gradski automobil. Lijepo skulpturirane konture, sportska rešetka hladnjaka, fluidne linije krova čine je zamamnom iz svakog kuta.

ASTRA 5-VRATA

Automobil koji uznemirava luksuznu klasu. Astra je postavila nove standarde u kvaliteti, ergonomiji, udobnosti i sigurnosti.

ASTRA 4-VRATA

Prostrana i elegantna Astra s 4 vrata ostavlja snažan dojam, a vašu vožnju pretvara u istinsko zadovoljstvo. Uvjerite se sami zašto je Astra vodeći automobil u klasi.

ASTRA SPORTS TOURER

Astra Sports Tourer objedinjuje sportski izgled i iznimnu privlačnost. Svojim izdašnim kapacitetom prtljažnika i premium značajkama Astre s 5 vrata, Sports Tourer je doista istinski predvodnik.

INSIGNIA

Nova Insignia predvodi svoju kategoriju zahvaljujući jedinstvenoj ponudi najnovijih inovacija i luksuznih značajki. Najbolja u klasi prednja svjetla IntelliLux LED Matrix pružaju vam vrhunsku vidljivost i sigurnost, a na raspolaganju su vam i napredni sustavi pomoći vozaču.


CROSSLAND X

Čist SUV dizajn, vodeće sigurnosne inovacije, besprijekorno povezivanje, AGR certificirana ergonomska prednja sjedala, izvanredan kapacitet prtljažnika i prostrana kabina s djeljivim i kliznim sjedalima samo su neke od značajki koje Crossland X čine idealnim automobilom za sve situacije.

Grandland X

Opelov SUV zrači avanturom iz svakog kuta svojim oštrim linijama, čvrstim stavom i sportskim karakterom. Krenite u novu avanturu i uživajte u dinamičnoj, laganoj i štedljivoj vožnji. Opuštajući visok položaj sjedala omogućuje vam udobno sjedenje i odličan vidik.

MOKKA X

Otvorite vrata i sve je tu: iznimna sigurnost, iznimne mogućnosti povezivanja, izniman osjećaj SUV vozila s višim položajem sjedala i boljim pogledom. Na autocesti, u centru grada ili na terenu bez asfalta, Mokka X stavlja najnovije inovacije i opcije SUV vozila premium klase izravno u vaše ruke.

ZAFIRA

Ovaj elegantan sedmerosjed pruža vam svestrane sustave za odlaganje u spoju s redizajniranom luksuznom unutrašnjosti – i svom potrebnom snagom zahvaljujući našoj konkurentnoj ponudi motora.

Za detaljne informacije i uvjete prodaje molim Vas obratite se Vašem flotnom prodajnom savjetniku koji će pripremiti posebnu ponudu upravo za Vašu tvrtku.