Men’s Health Speed Day powered by Opel Grandland X

18.09.2018.

Vodeći lifestyle časopis za muškarce Men’s Health i tvrtka Opel Hrvatska prvi će put odmjeriti snage na stazi Karting Arene Zagreb u sklopu Men’s Health Speed Daya powered by Opel Grandland X. Događanje će se održati u srijedu, 3. listopada 2018., s početkom u 19 sati, kada će dva tima pokazati svoje vozačke sposobnosti, a cijelu će priču dodatno začiniti voditelji Mila Elegović i Ivica Blažičko. Poznata imena branit će boje dvaju timova, a mi vam predstavljamo po tri iz svakog tima.

Za Men’s Healthov tim vozit će profesor kineziologije i kondicijski trener Mario Mlinarić, bivša voditeljica i PR stručnjakinja Antonija Stupar Jurkin te glavni urednik Men’s Healtha Krešimir Šego.


Opelov tim branit će frontmen grupe Vatra Ivan Dečak, spikerica Tihana Buklijaš Bakić i Opelov PR menadžer Neven Novak. Ostala imena timova otkrit ćemo vam uskoro te svakome od njih pridružiti po dva člana (muško/žensko) koja odaberemo na kreativnom natječaju.

I čitatelji mogu sudjelovati

Naime, kako bi utrka bila što zanimljivija, odlučili smo uključiti i vas, dragi čitatelji.

 

Za svaki tim tražimo po jednog muškog i ženskog člana koji se želi priključiti te sudjelovati u najluđoj karting utrci ove sezone. Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na:

 

  •   menshealth@adriamedia.hr
  •   subjekt: OPEL GRANDLAND X
  •   istaknuti koji tim ste odabrali
  •   obrazložiti zašto ste se odlučili baš za njih

 

Autori najoriginalnijih odgovora bit će počasni VIP uzvanici na događanju, vozit će karting utrku u društvu poznatih osoba te biti ravnopravni članovi tima.

 

Men's Health je pripremio i četiri utješne nagrade za četiri čitatelja koja će razveseliti ulaznicama za događanje, a moći će izravno pratiti utrku, testirati vlastite vozačke sposobnosti te uživati u zanimljivom partyju. Ljubitelji kartinga i adrenalina prijavite se i sudjelujte u najluđoj karting utrci sezone.

 

Na događanju će svi uzvanici moći upoznati najveći Opelov crossover Grandland X koji krasi cool izgled, a namijenjen je off-road vožnji s naprednim performansama povišenog položaja sjedenja i dobrom vidljivošću u svim smjerovima, tipičnim za SUV. Za uživanje u vožnji tu je i niz vrhunskih tehnologija, kao i pregršt prostora za do pet putnika željnih avanture, njihovu prtljagu i sportsku opremu.