Inovativni Opel Combo Life pretpremijerno predstavljen u Zagrebu

13.06.2018.

Na prezentaciji u zagrebačkom hotelu Westin koja je održana 7. lipnja predstavljen je novi najbolji prijatelj obitelji – Opel Combo Life. U salonima ovlaštenih Opel partnera očekujemo ga tijekom jeseni 2018. godine.


Opel nastavlja sa svojom ofenzivom novih proizvoda predstavljanjem istinskog sveobuhvatnog modela u vidu novog Opel Comba Life – prekrasnog obiteljskog automobila s pregršt inovacija koji čini sve mogućim. Peta generacija Comba temelji se na novoj arhitekturi. Iznimno je prostran, vrlo praktičan i svestran, opremljen jednim ili dvama kliznim vratima te se može naručiti kao kratka (4,4 m) ili duga verzija (4,75 m) te kao petero ili sedmerosjed. Uz novi Opel Combo Life bit ćete junak svog lokalnog sportskog tima kad prevezete cijelu sedmeročlanu malonogometnu momčad zajedno s opremom na sljedeću utakmicu.

Vaša se djeca mogu opustiti na tri pojedinačna stražnja sjedala, sva s Isofix nosačima za dječju sjedalicu, i uživati u prekrasnom pogledu na nebo zahvaljujući panoramskom krovu. A i vaši će prijatelji obožavati izvanrednu prostranost i pitati mogu li posuditi vaš novi Opel Combo Life za posjete najbližoj trgovini švedskog proizvođača namještaja.

 

No još je dojmljivije što novi Opel Combo Life podiže ljestvicu u svom segmentu na području tehničkih ambicija i nudi novu razinu sigurnosti i udobnosti. Opremljen je tehnologijama i pomoćnim sustavima namijenjenim vozaču poznatim iz segmenata kompaktnih vozila ili SUV-ova kao što su upozorenje na umor vozača, stražnja kamera s prikazom iz ptičje perspektive koji pokriva 180°, head up display, IntelliGrip te značajke koje pridonose udobnosti poput grijanih sjedala i kožnog upravljača. Novopridošla značajka u portfelj Opelovih sustava pomoći za vozača jest tzv. bočni čuvar (Flank Guard) – on služi kao pomoć vozaču prilikom skretanja pri malim brzinama. A uza sve to, Opel Combo Life ugodan je oku zahvaljujući robusnim proporcijama koje mu daju snažan i moćan dojam.

 

“Novi Opel Combo Life ključno je vozilo u našoj ofenzivi proizvoda. Naš će se novi model sa svojom svestranošću i prostranošću u kombinaciji s iznimnom ponudom ultramodernih sustava pomoći namijenjenih vozaču koji čine vožnju sigurnijom i putovanje ugodnijim sigurno svidjeti obiteljima“, rekao je glavni izvršni direktor Opela Michael Lohscheller. „Ovaj automobil ima velik potencijal za poticanje rasta marke i omogućuje nam da s novim žarom napadnemo važni segment malih jednovolumena.“