U tri laka koraka do štedljive Opel Astre 1.0 Turbo sa 105 KS.

12.09.2016.

U suradnji s Opelom, Autoklub i ove godine bira 32 muško-ženska para, koja će na zadanoj ruti morati potrošiti što manje goriva i vremena, a najnježnijem na gasu pripast će vrijedna Opel Astra 1.0 Turbo.

 

Prijavite se na tradicionalno natjecanje muško-ženskih parova u štedljivoj, odnosno ekološkoj vožnji EcoChallenge 2016 powered by Opel, koji Auto klub već godinama organizira u suradnji s Opelom. Kao i svih prijašnjih godina, najštedljivijem paru na kraju natjecanja pripast će vrijedna nagrada - atraktivana Opel Astra s ugodno utišanim i superštedljivim 1.0-litrenim turbobenzincem od 105 KS, koji prema tvorničkim podacima u prosjeku na stotinu kilometara troši svega 4,4 litre, uz emisiju CO2 od samo 103 g/km!

 

Što je potrebno da biste sudjelovali u akciji EcoChallenge 2016 powered by Opel? Samo suvozač suprotnog spola, državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj, vozačka dozvola (kategorije B) i točan odgovor na postavljeno kvalifikacijsko pitanje.

 

1. Odgovorite na kvalifikacijsko pitanje.

Koliko prema tvorničkim podacima Opela u prosjeku na stotinu kilometara troši Opel Astra s novim turbobenzincem 1.0 Turbo i 105 KS?

a) 4,4 l/100km

b) 5,3 l/100km

c) 6,2 l/100km

 

2. Upišite svoje i podatke svog partnera.

U prijavi obvezatno upišite svoje ime i prezime, godinu rođenja, adresu i broj mobitela, a isto učinite i za svojeg partnera ili partnericu.

 

3. Sve zajedno pošaljite u redakciju Auto kluba, poštom ili e-mailom.

Svoje i suvozačeve osobne podatke i odgovor na kvalifikacijsko pitanje pošaljite poštom na adresu Auto klub, Koranska 2, 10 000 Zagreb ili e-mailom na adresu auto_klub@eph.hr, najkasnije do 30. rujna 2016. u 16 sati. Među prijavama koje sadrže točan odgovor na kvalifikacijsko pitanje odabrat će se 32 natjecateljska para, čija će se imena objaviti u Auto klubu od 7. listopada 2016.

 

Natjecateljski parovi odabrat će se slučajnim odabirom, a pravo nastupa nemaju parovi koji su u protekle tri godine već sudjelovali u natjecanju.