U TRI LAKA KORAKA DO ŠTEDLJIVE OPEL MOKKE!

15.09.2015.

U suradnji s Opelom, Auto klub ponovno bira 32 muško-ženska para, koja će na zadanoj ruti morati potrošiti što manje goriva i vremena, a najnježnijem na gasu pripast će vrijedna Opel Mokka 1.6 CDTI!

 

Izazivamo vas da se prijavite na naše tradicionalno natjecanje muško-ženskih parova u štedljivoj, odnosno ekološkoj vožnji EcoChallenge, koji se već godinama organizira u suradnji Auto kluba i Opela. Kao i svih prijašnjih godina, najštedljivijem paru na kraju natjecanja pripast će vrijedna nagrada - atraktivna Opel Mokka s ugodno utišanim i superštedljivim 1,6-litrenim turbodizelašem od 136 KS, koji prema tvorničkim podacima u prosjeku na stotinu kilometara troši svega 4,3 litre, uz emisiju CO2 od samo 109 g/km!

 

Što je potrebno da biste sudjelovali u akciji EcoChallenge 2015 powered by Opel?

Samo suvozač suprotnog spola, državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj, važeća vozačka dozvola (kategorije B) i točan odgovor na postavljeno kvalifikacijsko pitanje (vidi ispod). Prijave emailom ili poštom pošaljite u redakciju Auto kluba, koja će odabrati natjecateljske parove slučajnim odabirom, s tim da pravo nastupa nemaju parovi koji su u protekle dvije godine već sudjelovali u natjecanju EcoChallenge.

 

Kako se prijaviti?

1. Odgovorite na kvalifikacijsko pitanje

Koliko prema tvorničkim podacima proizvoača u prosjeku na stotinu kilometara troši Opel Mokka s novim turbodizelašem 1.6 CDTI i 136 KS?

A. 4,3 litara

B. 5,2 litara

C. 6,1 litru

2. Upišite svoje i podatke svog partnera

U prijavi obvezatno upišite svoje ime i prezime, godinu rođenja, adresu i broj mobitela, a isto učinite i za svojeg partnera ili partnericu.

 

3. Sve zajedno pošaljite u redakciju Auto kluba, poštom ili e-mailom

Svoje i suvozačeve osobne podatke i odgovor na kvalifikacijsko pitanje pošaljite poštom na adresu Auto klub, Koranska 2, 10 000 Zagreb ili e-mailom na adresu auto_klub@eph.hr, najkasnije do 30. rujna 2015. u 16 sati. Među prijavama koje sadrže točan odgovor na kvalifikacijsko pitanje odabrat ćemo 32 natjecateljska para, čija će se imena objaviti u Auto klubu od 9. listopada 2015.

 

Sretno!