STORYBOOK SPEED DAY POWERED BY OPEL ADAM S.

08.05.2015.

STORYBOOK SPEED DAY POWERED BY OPEL ADAM S

Vodeći lifestyle magazin Storybook nakratko se seli na karting stazu! I to povodom predstavljanja novog OPEL ADAMA S! Tako će na stazi Karting Arene Zagreb u srijedu 13. svibnja 2015., s početkom u 20 sati dva tima, Storybookov i Opelov, odmjeriti snage i pokazati svoje vozačke sposobnosti.

 

Poznata imena brane boje dva tima, čine ih šest članova, a mi predstavljamo po tri iz svakog tima. U Storybookovom timu je poznati glazbenik i pjevač Tony Cetinski, arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban te produkt dizajner i Storybookov suradnik Samir Šećerkadić.

 

Za Opelov tim nastupit će poznata voditeljica i Opelova ambasadorica Renata Sopek, višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj te Opelov PR Manager Neven Novak.

 

Voditelj Storybook speed day utrke je Storybookov kolumnist Ivan Vukušić uz asistenciju renomiranog sportskog novinara i komentatora Ivana Blažička, koji će zasigurno dočarati atmosferu s pravih automobilskih utrka. Ostale članove timova otkrit ćemo naknadno, na sam dan utrke.

 

Ova godina u znaku je superkul automobila OPEL ADAM S, trendovskog, krajnje prilagodljivog i očaravajuće sportskog što je prepoznao vodeći lifestyle magazin Storybook. Njegove vrhunske performanse i iznimni atributi čine ga najboljim malim automobilom na tržištu, nudeći tako nenadmašne mogućnosti individualizacije. Sa svojim prepoznatljivim stilom „Red ‘n Roll“ ADAM S oduševljava sve poklonike estetike i lijepog, stoga nije ni čudo da slovi za najbolji modni dodatak koji će upotpuniti svaki stil. Osim što je vrlo ugodan i zabavan u vožnji svojom atraktivnošću privlači poglede gdje god se pojavi. OPEL ADAM S je automobil dostojan modnih pista, vrlo cool, dizajnerski i profinjen.