ZLATNI VOLAN 2014.

21.08.2014.

Nagrada “Zlatni volan 2014.” po izboru čitatelja započela je izlaskom aktualnog broja Auto Bilda Hrvatska br. 76 iz 2014. prošlog petka. Godišnja nagrada Zlatni volan dodjeljuje se najboljim novim automobilima. Ta međunarodno priznata nagrada među najvažnijim je priznanjima automobilske industrije.

 

Ove je godine naša nova Corsa kandidat u kategoriji malih automobila, gdje će joj glavni konkurenti biti Smart FoeTwo, Renault Twingo i novi Mini. Vi i članovi vaše obitelji možete s vaših osobnih računala glasati do 29. kolovoza, i to putem interneta, na vezi www.autobild.hr ili slanjem ispunjenog kupona koji se može izrezati iz aktualnog broja Auto Bilda. Molimo vas da poduprete novu Corsu! Unaprijed hvala na sudjelovanju!

 

Nova Opel Corsa, peta generacija Opelova prodajnog hita, podiže ljestvicu ponude u kategoriji malih automobila i nudi posve novo iskustvo vožnje. Novo podvozje i optimizirani upravljački mehanizam predstavljaju vrhunac ponude u klasi kad se radi o udobnosti vožnje i preciznosti upravljanja. Corsa stiže s potpuno novom unutrašnjošću koja odiše vrhunskom kvalitetom i prostranošću. Zahvaljujući informacijsko-multimedijskom sustavu IntelliLink Corsa je najbolje povezani mali automobile na tržištu, a opremljena je i ultramodernim sustavima podrške namijenjenim vozaču. Opelovi dizajneri osmislili su vrlo dinamičan vanjski izgled koji je u potpunosti u skladu s internom dizajnerskom filozofijom, uključujući fluidne skulpturalne oblike i precizno izvedene detalje. Nova Corsa opremljena je svim potrebnim da bi se nastavila 32 godine duga tradicija tržišnog uspjeha na iznimno konkurentnom tržišnom segmentu. Nova Corsa premijeru će imati na Pariškom salonu automobila “Mondial de l’Automobile 2014.“ (od 4. do 19. listopada), dok prvi primjerci silaze s proizvodnih traka tvornica u Zaragozi i Eisenachu krajem godine.