OSVOJI 7 DANA SKIJANJA!

Opel Mokka i 24 sata te vode u Kronplatz!

08.01.2013.

Oduvijek ste željeli ići na skijanje? 24sata, Opel Mokka, Rauch, Intersport, Speranza putnička agencija i Last minute Rent a car vam omogućuju da se upustite u avanturu života. Provedite sedam nezaboravnih dana u Kronplatzuu snježnoj idili. Party skijanje je kombinacija odličnog društva, tulumarenja i skijanja na jednoj od najpopularnijih skijaških staza u Italiji.

 

Prijavite se na naš natječaj OVDJE.


Tražimo dvoje avanturista/ica (+18) koji će kao ambasadori 24sata i nove Opel Mokke našim čitateljima dočarati atmosferu ovog sedmodnevnog tuluma. Osvojite besplatno party skijanje i nagovorite prijatelje da se prijave s vama! Uploadajte svoje fotke i video (opcionalno) te napišite zašto baš vas trebamo izabrati za ovu avanturu. Prijave traju do 19.01.2013. u ponoć, a imena dvoje sretnih dobitnika objavit ćemo 22.01.2013.

Pravila natječaja pogledajte OVDJE.


Što vas sve čeka?

Mjesto polaska je Zagreb, a kreće se 26.01.2013. Na raspolaganje ćete dobiti novu Opel Mokku kojom ćete se zajedno sa timom 24sata dovesti do Kronplatza. Nagrada uključuje korištenje nove Opel Mokke u razdoblju od tjedan dana s plaćenim gorivom i cestarinama, polupansionski smještaj u hotelu Olympia, 800m od staze, ski passove i iznenađenje iz Intersporta.

Pobjednici natječaja će s putovanja putem bloga izvještavati čitatelje o svojim doživljajima. Snimat će se i kratke epizode u kojima će pobjednici natječaja imati glavnu ulogu, a koje će čitatelji moći pratiti ekskluzivno na 24sata.hr i 24sataTV.