VIRTUALNO OVDJE: NOVA ASTRA GTC POSTAT ĆE STVARNA 7. LIPNJA 2011.

26.04.2011.

Nova Opel Astra GTC

Rüsselsheim. Prve fotografije nove generacije Opel Astre GTC možda je prikazuju u virtualnom okruženju, ali dok ona grabi izmišljenom cestom, stvarni testni automobili upravo sada voze svoje završne krugove: Astra GTC je i službeno stvarnost koja će se uskoro naći u proizvodnji.


Dana 7. lipnja – za samo šest tjedana – Opel će otkriti sve detalje o Astri GTC, istovremeno s početkom zaprimanja narudžbi za ovaj model. Cijene, tehnologija, oprema i dostupni motori bit će javno obznanjeni tako da će kupci moći odabrati svoju idealnu verziju i što ranije je naručiti. Nakon toga prva produkcijska verzija nove Opel Astre GTC imat će svoju svjetsku premijeru na Frankfurtskom sajmu automobila, 15. rujna 2011.

Nova Opel Astra GTC

Temeljena na prošlogodišnjem konceptnom automobilu „Opel GTC Paris“ predstavljenom početkom listopada 2010. na sajmu Mondial de l’Automobile, produkcijska Astra GTC imat će pet sjedala i troja vrata. Bit će to kompaktan sportski automobil dramatičnih proporcija, a s njom će dolaziti samo najbolje i najnovije Opelove tehnologije, kao i jedinstveni elementi podvozja.