Pretraga Opel partnera

Potražite Opel partnera tako da ispunite jedno ili više polja u nastavku:

MILA ELEGOVIĆ POSTAJE ZAŠTITNO LICE OPELA ZA HRVATSKU.

06.09.2010.

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu i Jarunu javnosti predstavljena nova Opel Meriva.

Opel - Mila Elegović postaje zaštitno lice Opela za Hrvatsku

Zagreb. Glumica Mila Elegović postala je novo zaštitno lice Opela za Hrvatsku primivši ključ svoje nove Opel Merive. Predao joj ga je Damir Gavran, direktor Opela za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu na promociji nove Merive održanoj u subotu na zagrebačkom Jarunu.

Opel je proteklog vikenda na zagrebačkom Cvjetnom trgu te na Jarunu javnosti predstavio novu Opel Merivu. Posjetitelji su mogli razgledati automobil, odvesti se na probnu vožnju novom Merivom te sudjelovati u nagradnoj igri, a posjetitelje je pjesmom zabavljala Mila Elegović u pratnji svog benda.

“Jako smo sretni što je Mila Elegović Opelovo novo zaštitno lice za Hrvatsku. Milina energičnost, veselje, samopouzdanost i optimizam kojim zrači izvrsno nam odgovaraju. Naša marka i naši automobili su baš takvi.” izjavio je Damir Gavran te nastavio: “Žene su velik dio Merivine ciljne skupine, bilo da je biraju za brojnu obitelj ili samo za sebe. Mila nam se tu savršeno uklopila: ljubiteljica Opela postala je Opelova ljubimica.”

Mila Elegović, javnosti najpoznatija po ulozi Irene Grobnik u sitcomu Bitange i princeze, tom je prilikom rekla: “Već dugo sam vozačica Opela pa me poziv na suradnu razveselio i radujem se što ću svoju Astru zamijeniti novom Merivom. Neobična zadnja vrata su zbilja praktična, a ulazak i izlazak iz automobila je vrlo prirodan i elegantan. Stvari koje ubacim na stražnje sjedalo mogu lako dohvatiti jer se vrata široko otvaraju. Ipak, posebno me oduševljava mjesto za torbicu između prednjih sjedala. Pravi automobil za princezu!“

Mila će voziti Opel Merivu 1.4 turbo s paketom opreme Cosmo.